emocstaken
Hectopat
Daha fazla
bütçe en en son 12bin ve kusura bakmayın düzenlemiştim yazıyı da kaydedip anakartı ekleyememişim sanırım şimdi ekledimBütçe belirtme şansın var mı ? Ayrıca Anakart ve Kasayi da eklersen güzel olur.
kusura bakmayın hocam düzenlemiştim ama kaydetmemişim sanırım ekledim anakartı. darkflash twister dx 240mm soğutucu nasıldır peki sizce? linkini de bırakıyorumAnakart nerede?
120mm işlemci soğutucuları genellikle gereksiz oluyor.
Arctic Freezer 34 eSports DUO İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Arctic Freezer 34 eSports DUO İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Arctic Freezer 34 eSports DUO İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 2.019,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Aerocool Cylon 4 ARGB 12cm Fan Intel & AMD Uyumlu Kule Tipi İşlemci Soğutucu (AE-CC-CYLN4) | Teknobiyotik
Aerocool Hakkında 2001 yılında gelişmiş soğutma ve kasa ürünleri üretmek amacıyla kurulan AeroCool, son yıllarda ürün gamını güç kaynakları, kasa fan ve fan kontrolcüleri, oyuncu ekipmanları gibi komponentler ile genişletilmiştir. 2009 yılında lanse ettiği PGS serisi oyuncu kasalarının...www.teknobiyotik.com
Snowman T6 Ultra 6 Bakır Kanallı Rainbow Cooler Fan Fiyatı
Snowman T6 Ultra 6 Bakır Kanallı Rainbow Cooler Fan en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Bu arada ben sistemi uydurmaya çalıştığım için anakarttan biraz kısarak uydurmaya çalıştım prime serisinin vrm leri ne kadar kaliteli bilmiyorum ama gigabyte cidden güzel kart. Eğer b550 kart olsun diyorsan üstüne koyup msıb550apro alabilirsin budget b550'ler arasında cidden güzel kart ama nerden baksan 1300 vardır fiyatı.Güç kaynağına 800tl desek
Arctic2 bu arkadaşa da 840 desek toplam 13200 yapıyor. Agacım bence gidip de garip gurup anakart bilinmedik bir ssd kullanmak yerine daha bilindik seçeneklere yönelebilirsin, Bu anakartın b550 modeli de var ama mAtx.
Bu arkadaşa da bakabilirsin. Gerçi fiyata işlemci soğutucu dahil değil. Bir önceki mesaj da attığım aio gerçekten kaliteli, 1500-1700rpm aralığında hem çok sessiz çalışıp hem de çok iyi iş yapıyor. Tabii istersen küçük kardeş arctic freezer e sports olanı da alabilirsin ikisi de kaliteli soğutucular.
BU da son sistemGüç kaynağına 800tl desek
Arctic2 bu arkadaşa da 840 desek toplam 13200 yapıyor. Agacım bence gidip de garip gurup anakart bilinmedik bir ssd kullanmak yerine daha bilindik seçeneklere yönelebilirsin, Bu anakartın b550 modeli de var ama mAtx.
Bu arkadaşa da bakabilirsin. Gerçi fiyata işlemci soğutucu dahil değil. Bir önceki mesaj da attığım aio gerçekten kaliteli, 1500-1700rpm aralığında hem çok sessiz çalışıp hem de çok iyi iş yapıyor. Tabii istersen küçük kardeş arctic freezer e sports olanı da alabilirsin ikisi de kaliteli soğutucular.
Bu arada ben sistemi uydurmaya çalıştığım için anakarttan biraz kısarak uydurmaya çalıştım prime serisinin vrm leri ne kadar kaliteli bilmiyorum ama gigabyte cidden güzel kart. Eğer b550 kart olsun diyorsan üstüne koyup msıb550apro alabilirsin budget b550'ler arasında cidden güzel kart ama nerden baksan 1300 vardır fiyatı.
450 anakartlar artık düşük gibi geliyor ya.. biostarı da biraz araştırdım fena bir marka değil gibi. soğutucu için ne düşünüyorsunuz?Eki Görüntüle 807500 Güç kaynağına 800tl desek
Bu arada ben sistemi uydurmaya çalıştığım için anakarttan biraz kısarak uydurmaya çalıştım prime serisinin vrm leri ne kadar kaliteli bilmiyorum ama gigabyte cidden güzel kart. Eğer b550 kart olsun diyorsan üstüne koyup msıb550apro alabilirsin budget b550'ler arasında cidden güzel kart ama nerden baksan 1300 vardır fiyatı.
BU da son sistemSycte soğutucularından birini pc hocasının videosunda görmüştüm bir bakabilirsin. Bu arada ilk attığınız sistemde 3600 var diye 9700k yı koydum, 3600x, 5600x ile karşılaştırmayın.
Darkflash hiç duymadım yalan olmasın.450 anakartlar artık düşük gibi geliyor ya.. biostarı da biraz araştırdım fena bir marka değil gibi. soğutucu için ne düşünüyorsunuz?
b550 kart alacaksan msı b550a pro ya bakmanı öneririm. Ben 3600 kullanacaksın diye diye 450 çipset önerdim, bu arada 3600 3070 i ne kadar besler bilmiyorum. ama attığım sistemlerde ki gibi üstüne biraz daha bütçe koyarak 5600x alırsan baya rahatlatır sistemi.450 anakartlar artık düşük gibi geliyor ya.. biostarı da biraz araştırdım fena bir marka değil gibi. soğutucu için ne düşünüyorsunuz?
besler besler o dert değilb550 kart alacaksan msı b550a pro ya bakmanı öneririm. Ben 3600 kullanacaksın diye diye 450 çipset önerdim, bu arada 3600 3070 i ne kadar besler bilmiyorum. ama attığım sistemlerde ki gibi üstüne biraz daha bütçe koyarak 5600x alırsan baya rahatlatır sistemi.