Mert Can Demirci
Hectopat
Daha fazla
Önerileriniz için çok teşekkür ederim. Sizce 750 w bu sistem için yeterli olur mu? Diğer sorum ise anakart ve psu uyumu, yani pin konusu. Bu konuda acaba bilginiz var mı acaba aylaşmış olduğum anakart ile ilgili?Full tower kasalara baktım ama bütçeyi geçecek gibi duruyor o yüzden size tavsiyem :
Corsair iCUE 220T RGB Beyaz CC-9011191-WW Fanlı ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Corsair iCUE 220T RGB Beyaz CC-9011191-WW Fanlı ATX Oyuncu Kasası arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com Corsair iCUE 220T RGB Siyah CC-9011190-WW Led Fanlı ATX Oyuncu Kasa Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Corsair iCUE 220T RGB Siyah CC-9011190-WW Led Fanlı ATX Oyuncu Kasa arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com Corsair iCUE 465X RGB Beyaz CC-9011189-WW Led Fanlı ATX Oyuncu Kasa Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Corsair iCUE 465X RGB Beyaz CC-9011189-WW Led Fanlı ATX Oyuncu Kasa arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com Corsair iCUE 465X RGB Siyah CC-9011188-WW Led Fanlı ATX Oyuncu Kasa Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Corsair iCUE 465X RGB Siyah CC-9011188-WW Led Fanlı ATX Oyuncu Kasa arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Corsair Enthusiast TX750M CP-9020131-EU 750W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Corsair Enthusiast TX750M CP-9020131-EU 750W Power Supply arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com Thermaltake Smart BX1 RGB PS-SPR-0750NHSABE-1 750 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Thermaltake Smart BX1 RGB PS-SPR-0750NHSABE-1 750 W Power Supply arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Teşekkür ederim, ürünlerini inceliyorum hemen ama 750 w yeterli mi sizce rtx 3070, i7 10700k lı sisteme, ona emin olamadım.Corsair olan psu yarı moduler 8+4 pin desteği bulunmuyor
thermaltake modüler dahi değil onda da sanırım bulunmuyor yani ikiside sizin anakartınızı tam potansiyel kullanmanızı sağlamaz .
Bu güclü ve bi çok konuda korumalı bi psu ve tam modüler 10 yıl sizi götürür bence taş gibi psu ama seçenek olmasını istersiniz belki diye birkaç tane koyuyorum
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
Cooler Master MWE 750W 80+ Gold V2 2xEPS Full Modüler 120mm Fanlı PSU | ITOPYA
Cooler Master MWE 750W 80+ Gold V2 2xEPS Full Modüler 120mm Fanlı PSU En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile MPE-7501-AFAAG-EU ITOPYA'da.www.itopya.com
XPG CORE REACTOR 750W 80+ Gold Full Modüler 120mm Fanlı PSU | ITOPYA
XPG CORE REACTOR 750W 80+ Gold Full Modüler 120mm Fanlı PSU En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile 750G-BKCEU ITOPYA'da.www.itopya.com
Eğer RGB istiyorsan thermaltake var ama bunlar ondan daha iyi
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
Teşekkür ederim büyük ihtimalle yetecektir ama sonra sistemde herhangi bi değişiklik yapacaksanız yada ağır işlemler uygulayacaksanız 850w da alınabilir fiyatlarda çok bi değişiklik olacağını düşünmüyorum . İki durumda sıkıntı yaşamazsınız bence ama tercih sizin .Teşekkür ederim, ürünlerini inceliyorum hemen ama 750 w yeterli mi sizce rtx 3070, i7 10700k lı sisteme, ona emin olamadım
Arkadaşın fiyat aralığını büyük ölçüde aşıyor bunların çoğu istediğinin çok çok üstünde rakamlar bencePHANTEKS Eclipse P500A MESH DRGB TEMPERED GLASS ( PHÂEC500ATG_DBK) Mid-Tower Pencereli Güç Kaynaksız Siyah Kasa - inventus
PHANTEKS Eclipse P500A MESH DRGB TEMPERED GLASS ( PHÂEC500ATG_DBK) Mid-Tower Pencereli Güç Kaynaksız Siyah Kasainventus.com.tr COOLER MASTER MasterBox TD500 Mesh Beyaz 4x ARGB USB 3.2 Mid Tower Kasa | ITOPYA
COOLER MASTER MasterBox TD500 Mesh Beyaz 4x ARGB USB 3.2 Mid Tower Kasa En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile MCB-D500D-WGNN-STU ITOPYA'da.www.itopya.com