RTX 3080 12 GB vs RX 6900 XT 16 GB

Attığın testte RTX 3080 var. 10 GB aşamadığı için orada kalmış zaten. RTX 3060 olanı izle. 1080P'de bile 9 GB kullanıldığını görürsün. Benim attığımda 4K ve ayarlar maksimuma çekildiği için 23 GB normal.

Yine de böyle bir doku kalitesine ve grafiklere sahip bir oyunun 23GB VRAM tüketmesini gereksiz buldum :D

3080 almaya karar verdim şu an. Fakat sistem toplama konusunda hiçbir bilgim yok. Konuya hakim arkadaşlar bu konu üzerinden sistem önerirlerse çok sevinirim. Yeni konu açamıyorum site kuralları gereği. Bütçem 35 bin civarı. 2K monitör de dahil olacak sisteme.
@messinicocugu @452252 @xXenom yardımcı olursanız çok memnun olurum.

Yeni konu açıp etiketleyin, yardımcı oluruz.

3080 almaya karar verdim şu an. Fakat sistem toplama konusunda hiçbir bilgim yok. Konuya hakim arkadaşlar bu konu üzerinden sistem önerirlerse çok sevinirim. Yeni konu açamıyorum site kuralları gereği. Bütçem 35 bin civarı. 2K monitör de dahil olacak sisteme
@messinicocugu @452252 @xXenom Yardımcı olursanız çok memnun olurum.

2X:
35600TL tutuyor.

2X:
35600TL tutuyor.
hocam emeğiniz için teşekkür ederim fakat bir sonraki konu için etiket atmıştım size. Sanırım görmediniz. Bütçeyi 45 binlere çıkardım.

Hocam emeğiniz için teşekkür ederim fakat bir sonraki konu için etiket atmıştım size. Sanırım görmediniz. Bütçeyi 45 binlere çıkardım.

Tama hocam şimdi ona da yazdım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı