Fırınlayarak bazen kurtarılıyor, fanları bile değiştirebiliyorsun.Ekran kartı uzun kullanımdan sonra ölüyor mu, tamiri olmuyor mu?
Ekran kartı uzun kullanımdan sonra ölüyor mu, tamiri olmuyor mu?
1080P için götürür hocam. O kadar da leş bir kart değil =)Aslında bir de o konuyu soracaktım ama.. full hd'de RTX açarsam gene 5 yıl götürür mü?
RTX ile 5 gitmeyebilir. Gitse şaşırmam o ayrı.Aslında bir de o konuyu soracaktım ama.. full hd'de RTX açarsam gene 5 yıl götürür mü?
Tam olarak ne yapmayı düşünüyorsunuz ekran kartıyla? VRAM fazlasıyla yeterli ha gelecekteki yıllar için VRAM yeterli olur mu bilemem yeni nesil oyunlar daha çok VRAM isteyebilir ama şu anlık fazlasıyla yeterli.Teşekkürler ancak maalesef vram'i biraz düşük hocam..
1080p de kart ölene kadar idare eder.
Tam olarak ne yapmayı düşünüyorsunuz ekran kartıyla? VRAM fazlasıyla yeterli ha gelecekteki yıllar için VRAM yeterli olur mu bilemem yeni nesil oyunlar daha çok VRAM isteyebilir ama şu anlık fazlasıyla yeterli.
Hocam o kart ilk çıktığında 4K 60 fps kartı olarak çıktı zaten, kendim 1.5 sene 4K ekranda kullandım, 50'nin altına inmedi FPS Ultra ayarlarda aşağı yukarı tüm oyunlarda (RTX kapalı - DLSS 2.0 kapalı)
2K için ultra açmazsın, high oynarsın her türlü en az 5 sene.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.