RTX 3080 için 10.000 TL sistem önerisi

LutherKing

Hectopat
Katılım
25 Haziran 2020
Mesajlar
577
Çözümler
2
Öncelikle iyi günler. Eskiyen bilgisayarımı babamla yenilemeye karar verdik. babam şu an yurt dışında olduğu için oradan RTX 3080 alacak fakat alırsam gerisine karışmam dediği için gerisini ben toplamak zorundayım. 10 bin TL bütçem var daha üstüne çıkamıyorum. Sizce bu bütçe yeterli olur mu? Ve bu bütçe ile sistem önerebilir misiniz? (Monitörüm var)
Ekran kartsız hazır sistem önerebilirseniz daha iyi olur.
 
Son düzenleme:
Ekran kartsız hazır sistem ben hiç duymadım ama Akakçeden alacağınız ekran kartına uygun kasa toplayıp ekran kartını almadan diğerlerinin en ucuzunu bularak bakabilirsiniz.
 
Monitörünün çözünürlüğü 1080p mi? Yoksa üstü mü?

Bence babam bütün parçaları yurt dışından alıp gönderebilir sana hepsini. Uyguna gelir bence, ne dersin?
 
Monitörünün çözünürlüğü 1080p mi? Yoksa üstü mü?

Bence babam bütün parçaları yurt dışından alıp gönderebilir sana hepsini. Uyguna gelir bence, ne dersin?
1080p. Parayı babama gönderemediğimden dolayı alamıyorum oradan babamda sadece kartı alacağını söyledi telefon vesairede alacağı için o yüzden burdan toplamak zorundayım.
 
Hocam bende açıkçası daha fazla para biriktirip beklemeyi düşünüyordum fakat ülkenin ekonomik durumu gerekçesiyle derhal almaya karar verdim. Ben para biriktirmeye devam ettikçe aradaki fark açılıyor çünkü.
Öneriniz için teşekkürler sanırım bu parçaları alacağım daha fazla vakit kaybetmeden.

Hemen almak zorunda değilseniz cuma gecesi İncehesap'ta indirim falan oluyor ama tabii tercih sizin dolar aniden fırlarsa bunları da alamayabilirsiniz.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı