RTX 3080 için monitör tavsiyesi

Gigabyte Aorus güzel duruyor fakat o paraya çıktıktan sonra 4k alırım galiba...
Görüntü kalitesi mi daha önemli, akıcılık mı? Ayrıca ne tür oyunlar oynarsınız?

Ben olsam internette vs. gezip bir şeyler izlemek de çok zevkli olduğundan 4K alırdım ama sizin tercihleriniz de önemli.

Konudaki monitör efsane bir monitör, ama 5000TL fark bayağı fazla.
Siz zorlanmayacaksanız değer ama çok kasacaksanız da bilemem.

Bunun kararını siz kesin olarak verince onermeye başlayacağım belli başlı modelleri.

Görüntü kalitesi mi daha önemli, akıcılık mı? Ayrıca ne tür oyunlar oynarsınız?

Ben olsam internette vs. gezip bir şeyler izlemek de çok zevkli olduğundan 4K alırdım ama sizin tercihleriniz de önemli.

Konudaki monitör efsane bir monitör, ama 5000TL fark bayağı fazla.
Siz zorlanmayacaksanız değer ama çok kasacaksanız da bilemem.

Bunun kararını siz kesin olarak verince onermeye başlayacağım belli başlı modelleri.
Kararımı verdim 4k tercihim. Konuda bahsettiğim monitörü alacağım 1 saat içinde ama öneriniz varsa görmek isterim

Bu monitör modelini önermeyin. Aşırı kavisli olduğu için kullanımı zor ve teknik sorunları var.
Şuan Odyssey G7'den yazıyorum,gayette rahat ve kullanışlı.Ben daha çok kavis bekliyordum ama gayette ideal bir monitör.Teknik sorun dediğiniz ekran titremesi(G-SYNC açık iken) galiba,yeni güncelleme ile oda giderildi...

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı