RTX 3080 LHR'siz versiyonu düşük Mh/s veriyor

Hocam mining yapmayacağım zaten, sadece kaç gördüğünü merak etmiştim. Anladığım kadarıyla 100 görmesi için ayarlar yapmam gerekli. Fakat mining yapmayacağım sadece bu 2 dakikalık deneme ve gördüğü VRAM değerleri karta zarar vermiş midir onu merak etmiştim. Bana sorun çıkartacak bir durum yaratmış mıdır yani?
Hayır dostum bir şey olmaz.

Hocam mining yapmayacağım zaten, sadece kaç gördüğünü merak etmiştim. Anladığım kadarıyla 100 görmesi için ayarlar yapmam gerekli. Fakat mining yapmayacağım sadece bu 2 dakikalık deneme ve gördüğü VRAM değerleri karta zarar vermiş midir onu merak etmiştim. Bana sorun çıkartacak bir durum yaratmış mıdır yani.
Hayır hocam ne zararı ne sorunu, paranoyak olmayın. İnsanlar VRAM sıcaklığı 120-130 derecede aylarca çalıştırıyor da öyle kartları zarar görüyor. Hiçbirşeycik yok kartınızda, hiç merak etmeyin. Hiçbir zarar da vermedi.

Hayır hocam ne zararı ne sorunu, paranoyak olmayın. İnsanlar VRAM sıcaklığı 120-130 derecede aylarca çalıştırıyor da öyle kartları zarar görüyor. Hiçbirşeycik yok kartınızda, hiç merak etmeyin. Hiçbir zarar da vermedi.
Hocam teşekkürler, anksiyete problemim var, o yüzden tatmin edici cevap duyma isteğine giriyorum istemsiz. :/ :) Cevap için tekrardan sağ ol.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı