Kablolamaya tekrar giriştiğinizde, 24 Pin kabloyu bir üstte ki boşluktan geçirmenizi, ekran kartı kablosunuda alttan değil de şu an 24 pinin geçtiği boşluktan geçirmenizi tavsiye ederim.
Bu arada Phanteks kasalarda çok güzle modeller var fakat fiyatlar yüksek sayılabilecek meblağlar olmasına rağmen ısrarla ya fan koymuyorlar ya da tekrar fan masrafı yapmaya zorlayacak şekilde yetersiz fan koyuyorlar, o yüzden Phanteks'e de hep en son çare gözüyle bakıyorum.
Hocam ben şahsen NZXT'nin modellerine hastayım. Şubatta Türkiye'ye resmi olarak giriyorlar o yüzden çok heyecanlıyım açıkçası. 3 ay önce kasa aldığıma üzülüyorum ama bir sonraki kasam %100 NZXT olacak.
Hocam ben şahsen NZXT'nin modellerine hastayım. Şubatta Türkiye'ye resmi olarak giriyorlar o yüzden çok heyecanlıyım açıkçası. 3 ay önce kasa aldığıma üzülüyorum ama bir sonraki kasam %100 NZXT olacak.
Benimde hoşuma gidiyorlar hatta geçen gün stokta kalanlardan bir tane alıp bu işi sonlandırsam mı dedim ama bu markada önü kapalı olduğundan ve yine fan eksiğinden hep eksi yiyor benden. Yoksa tasarım ve iç dizaynları muhteşem.
Son üçü biraz pahalı açıkçası, ilki fiyat olarak okey olabilir gibi yanında fan olmaması bir eksi olmaz mı? Mid Tower kasalarda ısınma sıkıntı olur mu diyorsunuz?
Cougar Panzer S boyutu neredeyse full tower gibi duruyor. Hava akışı iyiyse alınabilir gibi, fiyatı da baya uygun. Kablolar konusunda bilgisayar parçalarını birleştirmeyi zaten bilmediğim için biraz tanıdıklarımın insafına kalıcam gibi. Şu an benim için en önemlisi hava akışı iyi olan çok ısınmayan bir kasa olması.
Açık kasalar konusunda ne düşünüyorsunuz? Şunun gibi THERMALTAKE Core P5 TG V2 Black Edition USB 3.0 Uzay Montaj Mid Tower Kasa | ITOPYA Yerden yukarıda bir yere yerleştirilse toz konusu sıkıntı olur mu? Bir arkadaşım kullanıyor ve kapalı kasalardan daha az toz tutuyor, kompresörle de çabucak temizliyorum dedi ve ilginç buldum açıkçası.