RTX 3080 sisteme kasa önerisi

Canaytekinn

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba,

Kasa: Power Boost X59 RGB 650W 80+ tempered glass USB 3
Anakart: Gigabyte B450MS2H 3600MHz(OC)DDR4 soket AM4 M.2
Ekran kartı: MSI RTX 3080 10GB.
İşlemci: AMD Ryzen 5600X.
RAM: Corsair Vengeance RGB RT 32 GB (2 X 16 GB) DDR4 3.600MHz C16 bellek.
SSD: Kioxia Exceria500GB NVMe m. 2SSD (1700MBOKuma /

Bütçem: 6-7k ya kadar( uygun fiyat performans ürünlerde okey illa yüksek fiyata gerek duymuyorum) şu anki kullanmış olduğum kasadan daha iyi verim alabileceğim kasa önerilerine açığım.

Hava akışının iyi olduğu ve sıcaklık değerlerimi düşürebilecek bahsettiğim fiyat aralığında kasa önerebilir misiniz?

Ayrıca bu ürünle karşılaştım. Sizce iyi midir? Bu kadar para vermeye değer mi? Değerse ürün şu anki sistemime uygun mu montaj konusunda?

Merhaba,

Kasa: Power Boost X59 RGB 650W 80+ tempered glass USB 3
Anakart: Gigabyte B450MS2H 3600MHz(OC)DDR4 soket AM4 M.2
Ekran kartı: MSI RTX 3080 10GB.
İşlemci: AMD Ryzen 5600X.
RAM: Corsair Vengeance RGB RT 32 GB (2 X 16 GB) DDR4 3.600MHz C16 bellek.
SSD: Kioxia Exceria500GB NVMe m. 2SSD (1700MBOKuma /

Bütçem: 6-7k ya kadar( uygun fiyat performans ürünlerde okey illa yüksek fiyata gerek duymuyorum) şu anki kullanmış olduğum kasadan daha iyi verim alabileceğim kasa önerilerine açığım.

Hava akışının iyi olduğu ve sıcaklık değerlerimi düşürebilecek bahsettiğim fiyat aralığında kasa önerebilir misiniz?

Ayrıca bu ürünle karşılaştım. Sizce iyi midir? Bu kadar para vermeye değer mi? Değerse ürün şu anki sistemime uygun mu montaj konusunda?
Kasada ekstra power supply olması gerekiyor mu?

Hocam forumda Power Supply'ı değiştirmem söylenmişti o yüzden kasa ile birlikte daha uyguna geldiğini düşündüğüm için birlikte olması daha mantıklı geliyor.

Ben de MSI MPG Gungnir 300r var da onu önerecektim hem çok şık duruyor hem hava akışı falan çok iyi Power Supply'siz senin baktığın kasa ile hemen hemen aynı fiyata denk geliyor. Tek kötü özelliği ağır olması bence.

Ben de MSI MPG Gungnir 300r var da onu önerecektim hem çok şık duruyor hem hava akışı falan çok iyi Power Supply'siz senin baktığın kasa ile hemen hemen aynı fiyata denk geliyor. Tek kötü özelliği ağır olması bence.
Hocam psu içine dahil olursa çok daha iyi olur benim için, paylaştığım kasa hakkında bilginiz var mı peki

Hocam psu içine dahil olursa çok daha iyi olur benim için, paylaştığım kasa hakkında bilginiz var mı peki
Yok hiç kullanmadım bilmiyorum. Ama kullananı falan çok gördüm tercih edilen bir kasa muhtemelen. Tabii siz yine de bir bakının ben eğer uygunsa kendi kasamı önereyim diye yazmıştım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı