RTX 3090 Ekran Kartına Hangi Monitörü Kullanmak Mantıklı?

Arkadaşlar banada lazım ben de 3090 sistem toplayacağım konuma bakabilirsiniz 2k monitör düşünüyordum fakat yetmeyecek sanırım. Eğer gerçekten i9-10900K rtx 2080'de darboğaza sebep olduysa 3090'a 4k ekran şart işlemciye yükü azaltmak amacıyla. Bu sebepten ötürü 4k 144hz minimum 30 inç ölçülerinde monitör tavsiyeniz var mı? Baktığımda böyle bir monitör ekran kartından daha pahalı.

Arkadaşlar banada lazım ben de 3090 sistem toplayacağım konuma bakabilirsiniz 2k monitör düşünüyordum fakat yetmeyecek sanırım. Eğer gerçekten i9-10900K rtx 2080'de darboğaza sebep olduysa 3090'a 4k ekran şart işlemciye yükü azaltmak amacıyla. Bu sebepten ötürü 4k 144hz minimum 30 inç ölçülerinde monitör tavsiyeniz var mı? Baktığımda böyle bir monitör ekran kartından daha pahalı.
Bütçeniz nedir?

Piyasada bulacağınız bütçenize uygun monitörler. Bunun haricinde LG 27gn950 baya iyi ve iddaalı bir modeli 800 dolara satışa çıkarak ekim ayında. Beklemenizi şiddetle tavsiye ediyorum.

Piyasada bulacağınız bütçenize uygun monitörler. Bunun haricinde LG 27gn950 baya iyi ve iddaalı bir modeli 800 dolara satışa çıkarak ekim ayında. Beklemenizi şiddetle tavsiye ediyorum.
Öncelikle yardımınız için teşekkür ederim. Önceliğim en az 30 inç olması ve curved ekrana sahip olması. Bu şartlarda bir monitör bulabilirsem bütçeminde çok üstüne çıkmaz çok iyi olur. Şayet bulamazsam dediğiniz lg monitöre baktım gerçekten güzel Asus veya Lg tercih edebilirim fakat Acer markasından mümkün olduğunca uzak durmaya çalıştırıyorum😀

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı