RTX 4050 i7-12650H siyah ekranda takılı kaldı

Tipircikk

Picopat
RAM
32 gb ddr4
Ekran kartı
RTX 4050 laptop gpu
İşlemci
i7-12650H
Bilgisayarı sabah açmıştım en son AI destekli bir tane kod yazma uygulamasında kod yazarken dışarı çıktım. Geri geldiğimde bilgisayarı kapatayım işim bitti dedim kapata bastım kapanmadı. Laptoptaki güç tuşuna basılı tuttum kapattı sonra hemen geri açma gibi bir şey yaptı. Siyah ekran geldi ondan sonra CTRL alt delete yaptım imleç geldi dönmeye başladı. Win CTRL Shift b yapınca imleç gidiyor sonra geri geliyor. Basılı tutup kapatmaya basınca uykuya alıyor. Şimdi şarj aletini çıkardım şarjının bitmesini bekliyorum. Ne yapmam gerek?

Bilgisayarı sabah açmıştım en son AI destekli bir tane kod yazma uygulamasında kod yazarken dışarı çıktım. Geri geldiğimde bilgisayarı kapatayım işim bitti dedim kapata bastım kapanmadı. Laptoptaki güç tuşuna basılı tuttum kapattı sonra hemen geri açma gibi bir şey yaptı. Siyah ekran geldi ondan sonra CTRL alt delete yaptım imleç geldi dönmeye başladı. Win CTRL Shift b yapınca imleç gidiyor sonra geri geliyor. Basılı tutup kapatmaya basınca uykuya alıyor. Şimdi şarj aletini çıkardım şarjının bitmesini bekliyorum. Ne yapmam gerek?
Windows+r explorer.exe yazar mısın.

Hocam ekran yok simsiyah sadece imleç var hiçbir şey yapılmıyor şarjını bitirdim açtım düzelmedi cihaz Excalibur G870 güvenli başlatma ve format deneyeceğim olmazsa servise göndereceğim garantisi bitmedi ek masraf isterler mi?

Format atsan düzelir çünkü imleç hareket ediyordur(umarım)

Microsoft hesabını girdiysen olmuştur ve Microsoft'un sitesinden BitLocker şifreni bulabilirsin çok uzun bir şifredir.

https://aka.ms/myrecoverykey
Hocam şifreyi buldum güvenli modada girdim şüphelendiğim uygulamaları sildim yeniden başlattım düzelmedi. Format atınca yine aynı sorunu yaşarsam teknik servise gönderirsen virüs falan cart curt bahane edip geri yollayabilir mi?

Yeni konular

Geri
Yukarı