RTX 4050 laptop alınır mı?

• Konuyu başlatan 10Efe
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 61
  • Görüntüleme 8.612
Ryzen ile yaşadığım kötü bir anım var. Yine laptop almıştım Ryzen işlemci vardı, 2 gün sonra ekran açmadı iade ettik sorun işlemci kaynaklı dediler iade aldılar. Bazı arkadaşlarımda acer var, memnun değiller.
Ryzen ile tek bir anınız bu. Aynını, daha kötüsünü İntel ile yaşayanlar da var. Ek olarak Acer'ın globalde adı var. Casper ana vatanında bile sevilmiyor bilgisayardan anlayanlar tarafından.

gene de size kalmış. G870 gibi, hakkında çok kötü şey söylenebilecek bir cihaza para verebilirsiniz.

Ryzen ile tek bir anınız bu. Aynını, daha kötüsünü İntel ile yaşayanlar da var. Ek olarak Acer'ın globalde adı var. Casper ana vatanında bile sevilmiyor bilgisayardan anlayanlar tarafından.

gene de size kalmış. G870 gibi, hakkında çok kötü şey söylenebilecek bir cihaza para verebilirsiniz.
Monster önerirmisiniz?

Modeline bağlı. Clevo kasa ise önermem.
Hocam tekrar yazıyorum, rahatsız ettiysem affet. Belki masaüstü toplayabilirim. Toplayabileceğin güzel bir sistem varmı 30k için? (İşlemci intel olursa sevinirim) Monitör hariç. Genellikle Valorant ve CS oynuyorum.

Adam canlı canlı sorun yaşamış. Hala Acer öneriyor 😆

@10Efe Acer, Lenovo, Dell, HP bunlara bulaşma reis.
4050 mevzusuna gelirsek Watt gücüne bak eğer 45W ise pek bir şey bekleme. Onun yerine Watt gücü yüksek olan GPU lu laptoplara bak. Mümkünse MSI, Asus eğer bulamazsan Gigabyte ve Monster modellerine bakmanı öneririm sonradan üzülmemen için.

Adam canlı canlı sorun yaşamış. Hala Acer öneriyor 😆

@10Efe Acer, Lenovo, Dell, HP bunlara bulaşma reis.
4050 mevzusuna gelirsek Watt gücüne bak eğer 45W ise pek bir şey bekleme. Onun yerine Watt gücü yüksek olan GPU lu laptoplara bak. Mümkünse MSI, Asus eğer bulamazsan Gigabyte ve Monster modellerine bakmanı öneririm sonradan üzülmemen için.
Siz de Asus öneriyordunuz, onunla soru yaşayan yok mu🤡

Hocam tekrar yazıyorum, rahatsız ettiysem affet. Belki masaüstü toplayabilirim. Toplayabileceğin güzel bir sistem varmı 30k için? (İşlemci intel olursa sevinirim) Monitör hariç. Genellikle Valorant ve CS oynuyorum.
@messinicocugu @550519

Ryzen ile yaşadığım kötü bir anım var. Yine laptop almıştım Ryzen işlemci vardı, 2 gün sonra ekran açmadı iade ettik sorun işlemci kaynaklı dediler iade aldılar. Bazı arkadaşlarımda acer var, memnun değiller.
Nitro 5 Ryzen işlemcili bilgisayar kullanıyorum. Bilinmeyen sorunla uğraşıyorum satın aldığımdan beri, Windows hızlı başlatma kullanımda TPM ile sapıtıyor şu an nerede sorun var arıyorum anakart değiştirdim birkaç kez bilerek yine aynı sorun devam ediyor pahalılıktan iade yerine satarım daha iyi düşünüyorum bakalım satmadan önce diskleri falan deneyeceğim artık nerede sorun varsa çözüp öyle satacağım başka birilerine soruyorum anlamıyor adam oyununu oynuyor tamam öyle sanıyor yalnız bilgisayarı kullanmayı.

Bunlar 31.3K tutuyor bütçeyi aşamazsan sıvı soğutmayı Corsair iCUE H100'e düşür.

Bunlar 31.3K tutuyor bütçeyi aşamazsan sıvı soğutmayı Corsair iCUE H100'e düşür.
H100 yerine bu daha iyi olur:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı