Ryzen ile tek bir anınız bu. Aynını, daha kötüsünü İntel ile yaşayanlar da var. Ek olarak Acer'ın globalde adı var. Casper ana vatanında bile sevilmiyor bilgisayardan anlayanlar tarafından.Ryzen ile yaşadığım kötü bir anım var. Yine laptop almıştım Ryzen işlemci vardı, 2 gün sonra ekran açmadı iade ettik sorun işlemci kaynaklı dediler iade aldılar. Bazı arkadaşlarımda acer var, memnun değiller.
Monster önerirmisiniz?Ryzen ile tek bir anınız bu. Aynını, daha kötüsünü İntel ile yaşayanlar da var. Ek olarak Acer'ın globalde adı var. Casper ana vatanında bile sevilmiyor bilgisayardan anlayanlar tarafından.
gene de size kalmış. G870 gibi, hakkında çok kötü şey söylenebilecek bir cihaza para verebilirsiniz.
Modeline bağlı. Clevo kasa ise önermem.Monster önerirmisiniz?
Hocam tekrar yazıyorum, rahatsız ettiysem affet. Belki masaüstü toplayabilirim. Toplayabileceğin güzel bir sistem varmı 30k için? (İşlemci intel olursa sevinirim) Monitör hariç. Genellikle Valorant ve CS oynuyorum.Modeline bağlı. Clevo kasa ise önermem.
Siz de Asus öneriyordunuz, onunla soru yaşayan yok muAdam canlı canlı sorun yaşamış. Hala Acer öneriyor
@10Efe Acer, Lenovo, Dell, HP bunlara bulaşma reis.
4050 mevzusuna gelirsek Watt gücüne bak eğer 45W ise pek bir şey bekleme. Onun yerine Watt gücü yüksek olan GPU lu laptoplara bak. Mümkünse MSI, Asus eğer bulamazsan Gigabyte ve Monster modellerine bakmanı öneririm sonradan üzülmemen için.
@messinicocugu @550519Hocam tekrar yazıyorum, rahatsız ettiysem affet. Belki masaüstü toplayabilirim. Toplayabileceğin güzel bir sistem varmı 30k için? (İşlemci intel olursa sevinirim) Monitör hariç. Genellikle Valorant ve CS oynuyorum.
Nitro 5 Ryzen işlemcili bilgisayar kullanıyorum. Bilinmeyen sorunla uğraşıyorum satın aldığımdan beri, Windows hızlı başlatma kullanımda TPM ile sapıtıyor şu an nerede sorun var arıyorum anakart değiştirdim birkaç kez bilerek yine aynı sorun devam ediyor pahalılıktan iade yerine satarım daha iyi düşünüyorum bakalım satmadan önce diskleri falan deneyeceğim artık nerede sorun varsa çözüp öyle satacağım başka birilerine soruyorum anlamıyor adam oyununu oynuyor tamam öyle sanıyor yalnız bilgisayarı kullanmayı.Ryzen ile yaşadığım kötü bir anım var. Yine laptop almıştım Ryzen işlemci vardı, 2 gün sonra ekran açmadı iade ettik sorun işlemci kaynaklı dediler iade aldılar. Bazı arkadaşlarımda acer var, memnun değiller.
H100 yerine bu daha iyi olur:Intel i5-13600K On Dört Çekirdek 3.5 GHz İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Intel i5-13600K On Dört Çekirdek 3.5 GHz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Intel i5-13600K On Dört Çekirdek 3.5 GHz İşlemci özelliklerini incele, 10.300,83 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com Gigabyte Z690 UD Intel LGA1700 DDR5 ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Gigabyte Z690 UD Intel LGA1700 DDR5 ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Gigabyte Z690 UD Intel LGA1700 DDR5 ATX Anakart özelliklerini incele, 6.277,51 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com Galax RTX 3060 TI 1-Click OC Plus 36ISM6MD4CPC 256 Bit GDDR6X 8 GB Ekran Kartı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Galax RTX 3060 TI 1-Click OC Plus 36ISM6MD4CPC 256 Bit GDDR6X 8 GB Ekran Kartı fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Galax RTX 3060 TI 1-Click OC Plus 36ISM6MD4CPC 256 Bit GDDR6X 8 GB Ekran Kartı özelliklerini incele, 11.249,13 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com DeepCool CC560 Siyah ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz DeepCool CC560 Siyah ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! DeepCool CC560 Siyah ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 3.199,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com Bunlar 31.3K tutuyor bütçeyi aşamazsan sıvı soğutmayı Corsair iCUE H100'e düşür.Kioxia Exceria LRC10Z500GG8 PCI-Express 3.0 500 GB M.2 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Kioxia Exceria LRC10Z500GG8 PCI-Express 3.0 500 GB M.2 SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Kioxia Exceria LRC10Z500GG8 PCI-Express 3.0 500 GB M.2 SSD özelliklerini incele, 1.319,30 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
40k çıkarsan buna bakabilirsinDostum acer marka laptop almam, ryzen işlemci tercih etmiyorum şahsen. RTX 40 serisinden olursa daha iyi olur, bütçe 40k ya kadar çıkabilir.