RTX 4050 laptop alınır mı?

• Konuyu başlatan 10Efe
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 61
  • Görüntüleme 8.603

10Efe

Hectopat
Yer
Oldham
Daha fazla  
Herkese günaydın, şu an aktif olarak Excalibur G770 GTX 1650 GPU'ya sahip cihazımı kullanıyorum. Bu cihazı ileri zamanda satıp üstüne yaklaşık 15k koyup yeni bir laptop alacağım. Excalibur kullandığım ve hiçbir sorun yaşamadığım için tercih ediyorum, genel olarak bu forumda Casper'a karşı bir ön yargı var. Laptop + monitör yapacağım için yükseltiyorum laptopumu, zaten son zamanlarda iyice kasmaya başladı oyunlarda. Excalibur Laptop alınır mı? Özellikleri açısından soruyorum, marka benim için güzel. Bir de Excalibur'un monitörü var 200Hz fakat onu almayacağım çok fazla Dead pixel ve ghosting oluyormuş. Bu laptop için + monitör önerirseniz çok sevinirim. İyi sosyaller.

Herkese günaydın, şu an aktif olarak Excalibur G770 GTX 1650 GPU'ya sahip cihazımı kullanıyorum. Bu cihazı ileri zamanda satıp üstüne yaklaşık 15k koyup yeni bir laptop alacağım. Excalibur kullandığım ve hiçbir sorun yaşamadığım için tercih ediyorum, genel olarak bu forumda Casper'a karşı bir ön yargı var. Laptop + monitör yapacağım için yükseltiyorum laptopumu, zaten son zamanlarda iyice kasmaya başladı oyunlarda. Excalibur Laptop alınır mı? Özellikleri açısından soruyorum, marka benim için güzel. Bir de Excalibur'un monitörü var 200Hz fakat onu almayacağım çok fazla Dead pixel ve ghosting oluyormuş. Bu laptop için + monitör önerirseniz çok sevinirim. İyi sosyaller.

Direkt sizin Excalibur almanız bir hata yani hocam alınabilir ama soğurmu bilmem.

Dostum acer marka laptop almam, ryzen işlemci tercih etmiyorum şahsen. RTX 40 serisinden olursa daha iyi olur, bütçe 40k ya kadar çıkabilir.

O cihazdaki 140W 3060, MUX ile beraber 4050'den çok daha iyi performans sunacaktır.

Neden Ryzen ve Acer istemiyorsunuz?
Ryzen ile yaşadığım kötü bir anım var. Yine laptop almıştım Ryzen işlemci vardı, 2 gün sonra ekran açmadı iade ettik sorun işlemci kaynaklı dediler iade aldılar. Bazı arkadaşlarımda acer var, memnun değiller.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı