RTX 4050 laptop alınır mı?

• Konuyu başlatan 10Efe
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 61
  • Görüntüleme 8.616
Adam canlı canlı sorun yaşamış. Hala Acer öneriyor 😆

@10Efe Acer, Lenovo, Dell, HP bunlara bulaşma reis.
4050 mevzusuna gelirsek Watt gücüne bak eğer 45W ise pek bir şey bekleme. Onun yerine Watt gücü yüksek olan GPU lu laptoplara bak. Mümkünse MSI, Asus eğer bulamazsan Gigabyte ve Monster modellerine bakmanı öneririm sonradan üzülmemen için.
Hocam bende biraz gezindim, zaten acer yerine excalibur bile alırım. MSI laptoplardan birkaç tane gördüm. Bakıyorum hala.

@Ebu Zalim
Hocam laptoptan anlamıyorsunuz boşuna buralarda insanları yönlendirmeyin.
Birincisi, HP, Lenovo, Acer gibi globalde tanınmış dev markalardan uzak durun deyip Gigabyte oneriyorsunuz. İlk başta şunu bilmiyorsunuz, marka değil model önemlidir. Misal MSI'ın üst duzey laptoplarından olmayan Thin serisi ısınan bir model. Gigabyte diyorsunuz, adamlar daha BIOS guncellemesini adamakıllı yapmadigindan laptoplari vermesi gereken performansın asağısında bir performans veriyor. ASUS ROG STRIX serisinde sorunlar mevcut. Anlayacağınız model önemlidir. Lenovo Legion, Acer Predator senin o yazdigin üç markanin cogu modelini tokatlayacagini biliyor musun? Lenovo'nun yazilimi cok temizdir.
Lutfen buralarda insanlari yanlış yonlendirmeyin, gidin konu dışında falan dolaşın.
Konuya gelecek olursak, @erme hocamın önerdiği Acer alınabilir 27k bandinda alinabilecek bir model.

@Ebu Zalim
Hocam laptoptan anlamıyorsunuz boşuna buralarda insanları yönlendirmeyin.
Birincisi, HP, Lenovo, Acer gibi globalde tanınmış dev markalardan uzak durun deyip Gigabyte oneriyorsunuz. İlk başta şunu bilmiyorsunuz, marka değil model önemlidir. Misal MSI'ın üst duzey laptoplarından olmayan Thin serisi ısınan bir model. Gigabyte diyorsunuz, adamlar daha BIOS guncellemesini adamakıllı yapmadigindan laptoplari vermesi gereken performansın asağısında bir performans veriyor. ASUS ROG STRIX serisinde sorunlar mevcut. Anlayacağınız model önemlidir. Lenovo Legion, Acer Predator senin o yazdigin üç markanin cogu modelini tokatlayacagini biliyor musun? Lenovo'nun yazilimi cok temizdir.
Lutfen buralarda insanlari yanlış yonlendirmeyin, gidin konu dışında falan dolaşın.
Konuya gelecek olursak, @erme hocamın önerdiği Acer alınabilir 27k bandinda alinabilecek bir model.
Ben aceri sevmediğim için öyle dedim. lenovo , HP ve asus gibi markaların dev marka ve global markalar olduğunu biliyorum. 6-7 sene HP Laptop kullandım. Gigabyte'ın laptop yaptığını yeni öğrendim. @Berkant29 çok güzel demiş, konu dışı açısından😀

Evet hocam ben de örnek veriyorum sorunlu modellerinden.
Asus ROG Strix G16 G614JV-N3157 13. Nesil Intel i7-13650HX 16GB RAM 512GB SSD 8GB RTX4060 16 inç FHD+ 165Hz alınırmı?

Gigabyte diyorsunuz, adamlar daha BIOS guncellemesini adamakıllı yapmadigindan laptoplari vermesi gereken performansın asağısında bir performans veriyor.
Oraya Acer'da ekle hocam. 2020'de ilk satışa çıkan laptopa 2021'in Mart ayında vermiş en son BIOS güncelleme desteği. AMD'in fix yamasını olsun, Windows 11'de ekran yanıp sönme veya daha nice hataları düzeltecek BIOS güncelleme desteği vermekte aciz Acer.

Lenovo'nun yazilimi cok temizdir.
Aynen. Şu sorunu yaşayan kaç tane insan gördüm. Win10 kullanıyor her güncelleme ile sil baştan Lenovo yazılımını kullanmak zorunda eğer Win10 yeni sürüm ile uyumsuzluk olursa haydi Allah'a emanet.

Ben elimden geldiği kadar kaliteli model önermeye çalışırım. Bu yüzden hiçbir zaman o çöpleri önermem. 2 fazla ver 3 fazla ver düzgün bir şey al. Size kaliteli geliyor çünkü kaliteli cihaz kullanmamışsınız.

Adam canlı canlı sorun yaşamış. Hala Acer öneriyor 😆

@10Efe Acer, Lenovo, Dell, HP bunlara bulaşma reis.
4050 mevzusuna gelirsek Watt gücüne bak eğer 45W ise pek bir şey bekleme. Onun yerine Watt gücü yüksek olan GPU lu laptoplara bak. Mümkünse MSI, Asus eğer bulamazsan Gigabyte ve Monster modellerine bakmanı öneririm sonradan üzülmemen için.
O markaları önermeyip Monster önermen...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı