Açılsın. Genel bir tartışma çıkarmışlar markalardan.Konu Gaming laptop kategorisine açılmış ne yapayım?
Açılsın. Genel bir tartışma çıkarmışlar markalardan.Konu Gaming laptop kategorisine açılmış ne yapayım?
Karalamaya gerek yok. Hangisi ne konuda eksikse tepki verelim.Sen karalayınca Acer Dell öldü. Size göre ASUS MSI zaten her şey. Ne yapsın adam 30k bütçesi var MSI alabilir mi sence? Monster öneriyorsun Excaliburdan beter.
40k bütçe.Sen karalayınca Acer Dell öldü. Size göre ASUS MSI zaten her şey. Ne yapsın adam 30k bütçesi var MSI alabilir mi sence? Monster öneriyorsun Excaliburdan beter.
Hatta ASUS'un Gaming diye satılan üst modelleri mühendislik hatalarıyla dolu![]()
Yani konuşturacaksınız illaÖnerdiğiniz cihazlara yurt dışında millet gülüyor. Ben MSI öneriyorum ASUS öneriyorum. Atıyorum üniversitede bir ortama girdiniz veya yurt dışında kafedesiniz. Masaya Acer çıkarttığınızda kaile alınmıyorsunuz hani yazmayayım diyorum ama zorla konuşturacaksınız.
Yani konuşturacaksınız illaönerdiğiniz cihazlara yurt dışında millet gülüyor. Ben MSI öneriyorum ASUS öneriyorum. Atıyorum üniversitede bir ortama girdiniz veya yurt dışında kafedesiniz. Masaya Acer çıkarttığınızda kaile alınmıyorsunuz hani yazmayayım diyorum ama zorla konuşturacaksınız.
Yav bırakın tartışmayı arkadaşa yardım edin konusunu kirletmeyelim lütfen!40k bütçe.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.