6 Mayıs tarihinde CS2 oynarken mavi ekran yedim ve o günden sonra oyunlarda FPS düşüşü yaşamaya başladım. Ne yapmam gerekiyor yardımcı olur musunuz? (mavi ekran tamamlanmadı uzun süre, tuş ile kapattım )
Display Driver Uninstaller (DDU), zamanla bilgisayara takılan farklı monitörler, üst üste güncellenen sürücüler ve Windows güncellemeleri sonrası biriken kayıt defteri ve sürücü dosyalarını silerek temiz bir sürücü kurulumunun yolunu açan kullanışlı bir araçtır. Adım adım sürücü temizliği...
Display Driver Uninstaller (DDU), zamanla bilgisayara takılan farklı monitörler, üst üste güncellenen sürücüler ve Windows güncellemeleri sonrası biriken kayıt defteri ve sürücü dosyalarını silerek temiz bir sürücü kurulumunun yolunu açan kullanışlı bir araçtır. Adım adım sürücü temizliği...
Hocam şu an için fps sorunu yaşıyorum. Ama mavi ekrandan sonra oldu zaten bu fps düşüşü. Sorun nedir tam olarak ben de bilmiyorum Ekran kartı sürücülerini sildim yükledim falan ama ne yaptıysam düzelmedi. Fps düşüşü mavi ekrandan sonra olduğu için belirttim alakalı olabilir diye