RTX 4050 laptop varken PS5 alınır mı?

iamjustbeko

Femtopat
Daha fazla  
RTX 4050 ve i5 son nesil işlemci laptopum VA. R harcliklarimla PS5 alsam mantıklı olur mu, param boşa gider mi?

Bence boşa gitmez daha az para vermek istiyorsan ikinci el PS4 alabilirsin 7.500-10.000 bandında fiyatları var oldukça iyiler.

RTX 4050 ve i5 son nesil işlemci laptopum VA. R harcliklarimla PS5 alsam mantıklı olur mu, param boşa gider mi?

Bende de 4050 laptop var ve sahsen pek gerek duymuyorum konsola. 1 game pad işini çözer. Ama PS Store da vs çok güzel indirime giren oyunlar var ve büyük ekranla oynama keyfi var. Yani 4050 bütün oyunları kaldırır. Şahsi fikrim gerek yok ama tabii PS'nin de avantajları var. PS4 alma bence çünkü PS+ gibi özellikleri kalacak.

Hocam DualSense bende var 2 ay önce aldım. Dediğiniz gibi büyük ekran zevki var ve oyunlar PC'de pahalı biraz PS Plus alıp oyunlar oynamayı düşünüyorum. Bir de ilk ciktigi yıllarda PS3 almıştım PS3 bile şu an çok zevk veriyor değişiklik olsun diye alacağım büyük ihtimalle.

İmkanınız varsa PS5 alınır hocam. PS Store da hala çok ucuza kaliteli oyunlar bulunabiliyor. Bende PS2 var. Küçük ekranlı televizyon varken oynuyordum ve çok sarıyordu. O yüzden alınabilir. Şimdiden hayırlı olsun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…