RTX 4050 laptopta Valorant düşük performans veriyor

negroMONTY

Decapat
Daha fazla  
RAM
16 GB 4800 Mhz CL40
SSD veya HDD modeli
512 GB SSD
Ekran kartı
RTX 4050 105W
İşlemci
İ5 12450HX
Geçenlerde laptopumu sıfırladım (USB belleğim olmadığı için "ayarlar" kısmından sıfırladım). Ancak o zamandan beri Valorant'ta FPS düşüşleri yaşıyorum. Özellikle başka bir uygulamadan Valorant'a geçtiğimde, pencere modundan tam ekrana geçtiğimde ya da genel geçişlerde FPS aniden 20-30'lara kadar düşüyor ve uzun süre düzelmiyor. Düzelse bile bu sefer de ara ara takılmalar (drop) yaşanıyor. Bu durum sadece Valorant'ta oluyor.
Sorunun nedeni ne olabilir acaba?
Sıcaklık değerlerim normal.
Virüs taraması yaptım temiz çıktı.
Depolamam dolu değil.

Geçenlerde laptopumu sıfırladım (USB belleğim olmadığı için "ayarlar" kısmından sıfırladım). Ancak o zamandan beri Valorant'ta FPS düşüşleri yaşıyorum. Özellikle başka bir uygulamadan Valorant'a geçtiğimde, pencere modundan tam ekrana geçtiğimde ya da genel geçişlerde FPS aniden 20-30'lara kadar düşüyor ve uzun süre düzelmiyor. Düzelse bile bu sefer de ara ara takılmalar (drop) yaşanıyor. Bu durum sadece Valorant'ta oluyor.
Sorunun nedeni ne olabilir acaba?
Sıcaklık değerlerim normal.
Virüs taraması yaptım temiz çıktı.
Depolamam dolu değil.
Belki oyunu işlemci ile oynuyor olabilirsiniz. Nvidia denetim masasından ekran kartına geçin. Eğer zaten ekran kartındaysanız sürücülerinizi kontrol edin, yüklü değilse yükleyin zaten yüklüyse silin yeniden yükleyin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı