RTX 4050 sistemde FPS düşmeleri oluyor

İşletim sistemi
Windows 11

fatihicee

Femtopat
Daha fazla  
RAM
32
SSD veya HDD modeli
1TB SSD
Ekran kartı
RTX 4050
İşlemci
i7-1360H
Yaklaşık 2 ay önce Gaming laptop (Excalibur G870) aldım Rocket League, CS, Valorant, RDR2 ve Dying Light oyunlarında herhangi bir FPS düşmesi yaşamadım lakin God of War, Spider-Man Remastered ve Rise of tomb Raider'da nadir de olsa FPS düşmesi yaşıyorum. Bu sistemle alakalı mı yoksa oyunların optimizasyonları mı sıkıntılı ve çok nadir de olsa drop girmesi sorun olduğunu gösterir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yaklaşık 2 ay önce Gaming laptop (Excalibur G870) aldım Rocket League, CS, Valorant, RDR2 ve Dying Light oyunlarında herhangi bir FPS düşmesi yaşamadım lakin God of War, Spider-Man Remastered ve Rise of tomb Raider'da nadir de olsa FPS düşmesi yaşıyorum. Bu sistemle alakalı mı yoksa oyunların optimizasyonları mı sıkıntılı ve çok nadir de olsa drop girmesi sorun olduğunu gösterir mi?
Hocam cs 2 ve valorant gibi oyunlarda normal özellikle cs 2 nin zaten öyle bir sorunu var rdr 2 ve dying light da kaçlarda gidip gelio.

Bunun dışında gta 5te tüm oyun boyunca 2 3 defa fps dropyasadim ama bu sanirim gta'nın oyun motorunun 188 fpsden yüksek değerleri almamızı engellemesininden kaynaklı
Hocam cs 2 ve valorant gibi oyunlarda normal özellikle cs 2 nin zaten öyle bir sorunu var rdr 2 ve dying light da kaçlarda gidip gelio.
Rdr2 ve dying lightta hiç drop sorunu yaşamadım god of warda vram kullanımıyla alakalı olabilir vrami %140 kullandığı yerler oluyor buralarda kasıyor ama dediğim gibi çok nadir nerdeyse 4 saatte bir başıma geliyor spidermanda biraz daha sık yaşıyorum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı