RTX 4050 sistemde Metro Exodus performansı

bilmemem

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, RTX 4050 100 watt ve de i5 12450H işlemcili bir laptopım var. 16 GB RAM var laptopta. 1080P'de hangi ayarlarda 60 FPS alabilirim? FPS'mi 60'a kitleyeceğim. Hangi ayarlarda 60 FPS'ye kilitli oynayabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, RTX 4050 100 watt ve de i5 12450H işlemcili bir laptopım var. 16 GB RAM var laptopta. 1080P'de hangi ayarlarda 60 FPS alabilirim? FPS'mi 60'a kitleyeceğim. Hangi ayarlarda 60 FPS'ye kilitli oynayabilirim?

İllaki FPS sabitleyici vardır onu kullanın.

Normal versiyonda yüksek ayarlarda gayet akıcı 60 FPS alırsın. Enhanced Edition sürümünde RT kapanmıyor onda denemeden bir şey demek zor.

Normal sürümü oynuyorum ben derecelerin düşmesi için FPS'yi sabitleyeceğim o zaman ben yüksek de 60 FPS'ye sabitlersem düşer mi ısı.

İşlemci tarafında pek bir değişiklik olacağını sanmıyorum. Normalde 60'ın çok üzerinde FPS veriyorsa belki ekran kartında birkaç derecelik fark oluşabilir.

Peki benim için 5 derece bile düşse iyi o yüzden 40'a çekeceğim zaten akıcı.

RivaTuner değerleri gösteren bir program, sabitlemeyi oyun ayarları içinden yapabilirsin.

Hocam birisi ayarı var orada yapabilirsin deyip fotoğraflı göstermişti ama oyunun ayarı içinden ben bulamadım nasıl sabitleyeceğiz.

RivaTuner değerleri gösteren bir program, sabitlemeyi oyun ayarları içinden yapabilirsin.

Hocam birisi ayarı var orada yapabilirsin deyip fotoğraflı göstermişti ama oyunun ayarı içinden ben bulamadım nasıl sabitleyeceğiz.

İyi bir PC aldıktan sonra ısınmasın diye düşük FPS'lerde oynamak o cihaza boşuna fazladan para vermek anlamına geliyor sanki biraz. 60 ideal bir değer, bence altına inme.

Peki hocam zaten şu an da 75 85 derece arası CPU maksimum 75 GPU geziyor.

İyi bir PC aldıktan sonra ısınmasın diye düşük FPS'lerde oynamak o cihaza boşuna fazladan para vermek anlamına geliyor sanki biraz. 60 ideal bir değer, bence altına inme.

Peki hocam zaten şu an da 75 85 derece arası CPU maksimum 75 GPU geziyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı