4050'den pek bir performans beklenemez bence. Sıcaklık değerleri fazla mı? Bir sorun yaşadı mı ekran kartı daha önceden? 60 Hertz'e çekersiniz normal olarak 60FPS alacaksınız ve 60FPS ve üzeri alan sistem rahatça 60FPS oynatır zaten.
4050'den pek bir performans beklenemez bence. Sıcaklık değerleri fazla mı? Bir sorun yaşadı mı ekran kartı daha önceden? 60 Hertz'e çekersiniz normal olarak 60FPS alacaksınız ve 60FPS ve üzeri alan sistem rahatça 60FPS oynatır zaten.
Hayır zaten önceden böyle olmuyordu ve çok rahat takılmadan 80 100 fps alıyordum yüksek ayarlarda son zamanlarda oldu bu zaten fps drop yemediğim halde oluyor bu
Hayır zaten önceden böyle olmuyordu ve çok rahat takılmadan 80 100 fps alıyordum yüksek ayarlarda son zamanlarda oldu bu zaten fps drop yemediğim halde oluyor bu
Hayır zaten önceden böyle olmuyordu ve çok rahat takılmadan 80 100 FPS alıyordum yüksek ayarlarda son zamanlarda oldu bu zaten FPS düşmesi yemediğim halde oluyor bu.
Grafik ayarlarında Vulkan ayarını DirectX olarak değiştirin. Daha sonra belgeler klasöründe Rockstar Games\Red Dead redemption 2\settings yolunu izleyerek klasörde bulunan sga_Vulkan isimli belgelerini silin ve oyunu başlatın.
Grafik ayarlarında Vulkan ayarını DirectX olarak değiştirin. Daha sonra belgeler klasöründe Rockstar Games\Red Dead redemption 2\settings yolunu izleyerek klasörde bulunan Vulkan belgelerini silin ve oyunu başlatın.