RTX 4050 Valorant'ta düşük ayarda 150 FPS veriyor

720718

Centipat
Merhaba, RTX 4050 laptopum var ve Valorant oynarken düşük FPS alıyorum. Testlerde 250 FPS olduğu görünüyor fakat benim ekran kartı 150 FPS üstü veremiyor. Şu an bir virüs sistemde yok formatlanmış halde oynadığım dada aynı FPS ayrıca Kaspersky var mining virüsü varsa kolayca algılardı virus diyenler yazmasın hiç.

Bu sorunu nasıl çözerim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, RTX 4050 laptopum var ve Valorant oynarken düşük FPS alıyorum. Testlerde 250 FPS olduğu görünüyor fakat benim ekran kartı 150 FPS üstü veremiyor. Şu an bir virüs sistemde yok formatlanmış halde oynadığım dada aynı FPS ayrıca Kaspersky var mining virüsü varsa kolayca algılardı virus diyenler yazmasın hiç.

Bu sorunu nasıl çözerim?

Virüs var hocam (! ) sıcaklıklar? Kullanımlar? İşlemci kaç GB RAM bunları öğrenmemiz lazım.

Virüs var hocam (! ) sıcaklıklar? Kullanımlar? İşlemci kaç GB RAM bunları öğrenmemiz lazım.
Hocam işlemci rami nereden öğrenebilirim? Günde 4-5 saat açık kalıyor PC fakat Windowslarda kapatınca işlemci açık kalma muhabbeti var o sorun çıkarıyor olabilir bir kere görev yöneticisinden baktığımda 7 gün çalışmış görünüyordu.

Ram 32 GB bu arada

Hocam işlemci RAM'i nereden öğrenebilirim? Günde 4-5 saat açık kalıyor PC fakat Windows'larda kapatınca işlemci açık kalma muhabbeti var o sorun çıkarıyor olabilir bir kere Görev Yöneticisi'nden baktığımda 7 gün çalışmış görünüyordu.

RAM 32 GB bu arada.

Görev Yöneticisi performans oradan RAM'lerin hızona da bakın.

Sistem özelliklerinizi ve CPU, GPU sıcaklığınızı yazın. Ek olarak güç seçeneklerinden yüksek performansı seçin değil ise.
CPU-Z programı ile veya Aygıt Yöneticisi'nden bilgi alabilirsiniz.
Hazırda beklet özelliğinden bahsediyorsunuz galiba PC'yi kapatıp açtığınızda eğer önceden açtığınız programlar açık kalmaya devam ediyorsa bu özellik açıktır.

Hocam Valorant büyük oranda işlemci kullanır işlemcinizi ve sıcaklık değerlerinizi atabilir misiniz?

Görev Yöneticisi performans oradan RAM'lerin hızona da bakın.
1725301170088.png

Sistem özelliklerinizi ve CPU, GPU sıcaklığınızı yazın. Ek olarak güç seçeneklerinden yüksek performansı seçin değil ise.
CPU-Z programı ile veya Aygıt Yöneticisi'nden bilgi alabilirsiniz.
Hazırda beklet özelliğinden bahsediyorsunuz galiba PC'yi kapatıp açtığınızda eğer önceden açtığınız programlar açık kalmaya devam ediyorsa bu özellik açıktır.
Hocam Valorant büyük oranda işlemci kullanır işlemcinizi ve sıcaklık değerlerinizi atabilir misiniz?
1725301187162.png

1725301207754.png

Bilgisayarda bir oyun açık değilken veriler bunlar.

Biraz geç oldu ders çalışıyordum kusuruma bakmayın mâlum sınav senesi :D

CPU Boşta 63 derece biraz şüpheli gibi geldi gerçi laptopmuş ama kesin bilgi için oyun içindeki sıcaklığınızı bilmemiz lazım, MSI afterburner ile görebilirsiniz eğer kullanmayı bilmiyorsanız internetten araştırabilirsiniz.
Hocam bu programda gösteriyor Laptopun kendi sürücüsü.

Oyun içinde göstereceğim büyük ihtimalle laptop olduğu için o kadar sıcak. Mining olma ihtimali düşük yani Kaspersky Premium algılardı heralde.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı