RTX 4050'li sistem CS2'de 92 dereceyi görüyor

Fanınız sıcaklığa göre doğru çalışmıyor 92 derece olduğunda 5000 RPM civarına yükselmesi gerekir. Uygulamayı silip yükleyin eğer düzelmezse fan ayarını performans veya turboda kullanın fan sesi fazla olacaktır ama daha serin çalışır.

Hocam cs 2 de bende bu sıcaklıkları almak istiyorum var mı taktik
Hocam ben alalı yaklaşık 1.5 ay oldu, şimdiye kadar ne temizlik ne ekstra fan hiçbir şey yapmadım. Yaptigim tek ayar güç modlarini kaliteye çekip fanı max güce ayarlamak oldu. Max güç derken, her zaman maxta olmuyor tabiki sadece cihaz isininca fazladan güç veriyor fanlara.

Turbo Boost kapatarak 20 derece düşüş yaşıyorum büyük bir FPS düşüşü yaşamadımda.
Regedit'ten küçük bir ayarla Turbo Boost bölümünü aktifleştirebiliyorsun.
Küçük bir araştırmayla kolayca bulabilirsin Regedit ayarlarını.
Turbo Boost açma/kapatma yazarak.

Laptopum CS 2 de 92 dreceyi görüyor. Bu normal mi arkadaşlar? Fazla sistem isteyen oyunda değil. Maksimum kısmında 92 derece yazdığını görebilirsiniz.

i5 12500H.
RTX4050.
16 GB RAM.
Anlık 92 görmüş. Ortalama 86 derece gibi. AYrıca CS2 CSGO gibi değil sömürüyor sistemi.

Fanınız sıcaklığa göre doğru çalışmıyor 92 derece olduğunda 5000 RPM civarına yükselmesi gerekir. Uygulamayı silip yükleyin eğer düzelmezse fan ayarını performans veya turboda kullanın fan sesi fazla olacaktır ama daha serin çalışır.
Anlık 92 olduğu için olabilir, silip tekrar yükleyeceğim eski sürümünü yükleyebilirim belki

Anlık 92 görmüş. Ortalama 86 derece gibi. AYrıca CS2 CSGO gibi değil sömürüyor sistemi.
Yani sorun olmaz mı diyorsun hocam

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı