RTX 4060 566.14 sürümünde bazen yavaş hızlarda çalışıyor

gojofaniyim

Centipat
Daha fazla  
Selamlar. 566.14 driverin bir sorunu olduğunu düşündüğüm bir olay var. Ben bilgisayara genelde 2 3 saat oynar kapatır başka aktivitiler yapıp oynamak istersem geri açarım fakat son 2 gündür bazen açtığımda düşük hızda çalışıyor, bu da performans kaybı oluyor. OCCT ile PSU'yı test ettim sorun bulmadı. GPU'yu test ettim gene sorun olmadı. Denediğim şeyler: DDU ile driveri kaldırıp tekrar kurmak, Aygıt Yöneticisi'nden driveri kapatıp tekrar açmak bu kısmen yaradı o sırada düzellti sonrakiler de aynı ama, PSU kablosunu çıkarıp takmak, ekran kartı güç kablosunu çıkarıp takmak, driveri NVIDIA'nın üzerinden tekrar kurmak. Bu şimdi driver yüzünden mi yoksa benim PC'de mi sorun var?

Son düzenleyen: Moderatör:
merhabalar ekran kartı driverini silip terkrar yükleyin yada depolama alanı açıp bilgisayarı yeniden başlatın eğer olmazsa bir öceki driveri kurup deneyin

Merhaba ekran kartı driverini silip terkrar yükleyin ya da depolama alanı açıp bilgisayarı yeniden başlatın eğer olmazsa bir öceki driveri kurup deneyin.

Cezam vardı kusura bakmayın hocam sebebini buldum çok garip bir şekilde bilgisayarı aötıktan sonra ilk R6 DX11 versiyonuna girersem ekran kartının clock Speed düşüyor DX12 de öyle bir sorun yok ama bir nevi çözdüm R6 oynayan arkadaşlarda bir denesin isterse.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı