RTX 4060 almayın

i5-12400F işemli 16 GB RAM ikisinde de aynısı var.

İnternettende izleyebilirsin.

2 kat güç tüketebilir ama daha fazla performans veriyor.

4060'a hız aşırtma yaparak bile 3060 Ti yaklaşırsın hocam bence 3060 Ti seçmeniz biraz yanlış olmuş yine de zevkler tartışılmaz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sadece kart olarak 2.elde alınacaksa 3060Tİ zaten kaçınılmaz tercih. Ama sen gidipte sistem olarak tercih ettiysen yanlış yapmışsın.

Sadece kart olarak 2.elde alınacaksa 3060 Ti zaten kaçınılmaz tercih. Ama sen gidip de sistem olarak tercih ettiysen yanlış yapmışsın.

Şu anlık 3060 Ti tercih ettim, istesem anında değiştiririm de bana göre daha iyi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu anlık 3060 Ti tercih ettim, istesem anında değiştiririm de bana göre daha iyi.
Kararına saygı duyarım dostum. Bende 3060Tİ kullanıyorum, genel olarak memnunum. Demek istediğim alacağın sistemlerin fiyatları denk veya yakın ise, yinede 3060Tİ tercih edilmemeli idi. Hayırlı olsun.

Nesi daha iyi tam olarak?
Kas gücü, e bide şimdi FG modu da çıktı. Eskisi gibi albenisi kalmadı. Tek artısı düşük güç tüketimi ve DLSS'in FSR a göre bir tık kaliteli olması.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…