RTX 4060 ASUS'tan mı MSI'dan mı?

Daha fazla  
Arkadaşlar, başlıkta olduğu gibi 4060 ekran kartı almaya karar verdim fakat iki marka arasında kaldım. Sizce 4060 Asus mu MSI mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar, başlıkta olduğu gibi 4060 ekran kartı almaya karar verdim fakat iki marka arasında kaldım. Sizce 4060 ASUS mu MSI mı?

ASUS Dual 4060 var bende gayet memnunum soğutma olarak cidden güzel bir sistemi var tabii isteğe bağlı olarak MSI kullanan arkadaşları da dinlemenizi öneririm.

ASUS Dual 4060 var bende gayet memnunum soğutma olarak cidden güzel bir sistemi var tabii isteğe bağlı olarak MSI kullanan arkadaşları da dinlemenizi öneririm.
Bana göre 4060'ı ASUS DUAL modelinden almak lazım. Hem ASUS hem de İyi bir soğutması olan DUAL ile birleşince harika modeller çıkıyor ortaya.

Asus Dual GeForce RTX 4060 OC 8GB EVO DUAL-RTX4060-O8G-EVO GDDR6 128Bit DX12 DLSS 3 Gaming (Oyuncu) Ekran Kartı - incehesap.com bahsettiğiniz şu sanirim, teşekkür ederim bu arada öneriniz için.

Dual, Ventus'dan çok daha kaliteli bir model.
Doğrudur benim pek bilgim yok siz daha iyi bilirsiniz. İnno3d 3060ti kullanıyordum 2 yıl önce aldım kart gg oldu o yüzden 4060 a geçiyorum.

Asus veya msi olması zorunlu değilse kesinlikle bunu tavsiye ederim.
Asus ile arasında 2.700tl fark var. Asus modeli bence de en kaliteli olanıdır ama Galax ın soğutması da iyidir. Aradaki farkı verip vermemek size kalmış tabi.

Geri
Yukarı