OPTİMUSSBABA Centipat Katılım 27 Nisan 2024 Mesajlar 138 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2024 #1 Elimde NVIDIA Gigabyte'ın RTX 4060 modeli var. Alta destek koymam ya da bir vida koymam gerekli mi? Koymazsam ekran kartı takma yerleri yamulur mu?
Elimde NVIDIA Gigabyte'ın RTX 4060 modeli var. Alta destek koymam ya da bir vida koymam gerekli mi? Koymazsam ekran kartı takma yerleri yamulur mu?
Shinsai Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Tecrübeli Moderatör Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2019 Mesajlar 5.225 Makaleler 4 Çözümler 51 11 Haziran 2024 #2 Takarken gerekli vidaları taksanız yeterli. O kadar ağır değildir.
Marix Zettapat Katkıda Bulunan Bin Çözüm, Bir Efsane 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Şubat 2023 Mesajlar 19.575 Çözümler 1.013 11 Haziran 2024 #3 2 fanlı modelse gerek yok, 3 fanlıysa koymakta fayda var.
OPTİMUSSBABA Centipat Katılım 27 Nisan 2024 Mesajlar 138 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2024 #4 2 fanlı Windforce modeli kusura bakmayın banım vardı cevap veremedim. Marix dedi: 2 fanlı modelse gerek yok, 3 fanlıysa koymakta fayda var. Genişletmek için tıkla... Shinsai dedi: Takarken gerekli vidaları taksanız yeterli. O kadar ağır değildir. Genişletmek için tıkla... Vida kısmı tam olarak nerede göremedim ben.
2 fanlı Windforce modeli kusura bakmayın banım vardı cevap veremedim. Marix dedi: 2 fanlı modelse gerek yok, 3 fanlıysa koymakta fayda var. Genişletmek için tıkla... Shinsai dedi: Takarken gerekli vidaları taksanız yeterli. O kadar ağır değildir. Genişletmek için tıkla... Vida kısmı tam olarak nerede göremedim ben.
Godzjlla Decapat Katılım 25 Eylül 2023 Mesajlar 433 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2024 #5 OPTİMUSSBABA dedi: 2 fanlı Windforce modeli kusura bakmayın banım vardı cevap veremedim. Vida kısmı tam olarak nerede göremedim ben. Genişletmek için tıkla... Ekran kartının giriş soketlerinin yanında (cam panele yakın tarafta) kartın bir parçası kasaya temas eder orada vida delikleri vardır. oradan denk gelen kısma doğru vidayı takmanız gerekiyor.
OPTİMUSSBABA dedi: 2 fanlı Windforce modeli kusura bakmayın banım vardı cevap veremedim. Vida kısmı tam olarak nerede göremedim ben. Genişletmek için tıkla... Ekran kartının giriş soketlerinin yanında (cam panele yakın tarafta) kartın bir parçası kasaya temas eder orada vida delikleri vardır. oradan denk gelen kısma doğru vidayı takmanız gerekiyor.