RTX 4060 ekran kartlı laptop önerisi

Umarım sabaha kadar kalan 2 stok tükenmezde alabilirim.

Msi katanalara baktınız mı hiç?

1707168688178.png
Sebebini öğrenebilir miyim?

Saydığınız tüm markalardan daha iyi :). Bu konuyu yarın açın tekrardan. İlk defa nitro 16 yı beğenmeyen 3-4 kişi görüyorum garip geldi..
Ben de teknoryadan almışım bu arada.
tesekkur ederim önerim icin son olarak foruma devam etmek isteyen arkadaslar
asus tuf gaming a 15 r7 7735hs 38700tl (metal üst panel ve 8x2 ram avantaji)
lenovo loq r7 7840hs 38000tl(islemci avantaji)
lenovo loq i5 12500h 33000tl(fiyat avantaji)
acer nitro a16 r7 7840hs 39800tl (sivi metal sogutma ekran avantaji ssd avantaji)(satici dezavantaji)
arasinda yorum yaparsa veya onerebileceginiz bu fiyat bandindaki dell modelleri varsa sevinirim

Kalan son 2 laptop için dehşet bir rekabet var Aynı laptoba 45 kişi birlikte bakıyoruz. Bakalım hangi 2 kişi galip gelicek.

Msi katanalara baktınız mı hiç?

Eki Görüntüle 2108567Sebebini öğrenebilir miyim?
hayir bakmadim cyborg serisi dusuk wattli brave serisi kronik problemli katanalara da goz atarim
laptop konusunda ise kullanimima daha uygun.

Hocam siz yarın nitro 16 alınır mı diye bi başlık açın. DÜZGÜN bir şekilde bilgisi olan arkadaşlarla tartışın konuyu. Bu bütçede MSI önerenler Asus tuf önerenler... Aklınız karışmasın
tesekkur ederim hocam

Kalan son 2 laptop için dehşet bir rekabet var Aynı laptoba 45 kişi birlikte bakıyoruz. Bakalım hangi 2 kişi galip gelicek.
o urunun stogunun sonu gelmez teknorya her yerde 40000 42000tl arasinda satiyor su siralar teknosa turkcell trendyol pazarama hepsiburada hepsine bakabilirsiniz

tesekkur ederim önerim icin son olarak foruma devam etmek isteyen arkadaslar
asus tuf gaming a 15 r7 7735hs 38700tl (metal üst panel ve 8x2 ram avantaji)
lenovo loq r7 7840hs 38000tl(islemci avantaji)
lenovo loq i5 12500h 33000tl(fiyat avantaji)
acer nitro a16 r7 7840hs 39800tl (sivi metal sogutma ekran avantaji ssd avantaji)(satici dezavantaji)
arasinda yorum yaparsa veya onerebileceginiz bu fiyat bandindaki dell modelleri varsa sevinirim
Dediğiniz Asusu kullanıyorum CPU 70W da tıkanıyor kesinlikle Nitro 16'iı tercih edin.

hayir bakmadim cyborg serisi dusuk wattli brave serisi kronik problemli katanalara da goz atarim
laptop konusunda ise kullanimima daha uygun.

tesekkur ederim hocam

o urunun stogunun sonu gelmez teknorya her yerde 40000 42000tl arasinda satiyor su siralar teknosa turkcell trendyol pazarama hepsiburada hepsine bakabilirsiniz
Hocam hepsinde ortak stok kullanıyor bende 32 liğinde öyle sanıyodum bir stede stok bitti sonra laptop silindi hiçbir yerde yok şuan

Hepsiburada saticili stoka girerse dusunmeden alacagim fakat teknoryadan emin olamiyorum siz teknorya hakkinda ne dusunuyorsunuz.
Degisim iade veya bunlar hiç olmasa hakem heyetine basvuru surecine maruz kalmak istemiyorum bitirme tezi yazacagim bu donem laptopsuz kalmak istemiyorum.

Hocam bende teknoryadan aldım bir sıkıntı çıkmadı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı