Dediğiniz ASUS'u kullanıyorum CPU 70W da tıkanıyor kesinlikle Nitro 16'iı tercih edin.
Teşekkür ederim degerli yorumun icin eger Nitro 16 stokuna yetisemezsem de artik Lenovo'ya yonelmem gerektigini dusunuyorum sanirim
Dediğiniz ASUS'u kullanıyorum CPU 70W da tıkanıyor kesinlikle Nitro 16'iı tercih edin.
Teşekkür ederim degerli yorumun icin eger Nitro 16 stokuna yetisemezsem de artik Lenovo'ya yonelmem gerektigini dusunuyorum sanirim
hocam o zaman simdiden hayirli olsun diyeyim size yarin sabah alabilirseniz. ben de carsamba almayi dusunuyorum sanirim nitro 16ya yoneliyorum daha arasitrmak icin 1 gunum var haber veririmHocam hepsinde ortak stok kullanıyor bende 32 liğinde öyle sanıyodum bir stede stok bitti sonra laptop silindi hiçbir yerde yok şuan
Son 1 ürün kaybediyoruzTeşekkür ederim degerli yorumun icin eger Nitro 16 stokuna yetisemezsem de artik Lenovo'ya yonelmem gerektigini dusunuyorum sanirim
o yuzden lenovo yerine asus dusunuyordum cidden bu paralara konulacak oran degil %45Ekranı kötü. Yüzde 45NTSC ekran kullandım ben 2017 yılında. 2024 yılında kullanılacak ekran değil.
Nitro 16'ya mıı %45 NTSC dediniz. Nitro 16 %100 SRGB.Ekranı kötü. Yüzde 45NTSC ekran kullandım ben 2017 yılında. 2024 yılında kullanılacak ekran değil.
kanka ben stogunun bitecegini dusunmuyorum bakalim gorecegizSon 1 ürün kaybediyoruz
lenovo loq icin dediNitro 16'ya mıı %45 NTSC dediniz. Nitro 16 %100 SRGB.
Nitro 16'ya mıı %45 NTSC dediniz. Nitro 16 %100 SRGB.
Asus'un o kasaları güzel değil. Bide 7840HS, 7735HS'den daha iyi bir işlemci. 7735HS'i 6800H'ın yenilenmişi gibi düşünebilirsiniz.o yuzden lenovo yerine asus dusunuyordum cidden bu paralara konulacak oran degil %45
Şaka gibi ya 1 aydır laptop bakıyorum alıcağım hafta stokları tükeniyor.Son 1 ürün kaybediyoruz
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.