kasa içindekiler 28k gibi bir fiyat tutuyor diğer bileşenler ise 15k tutuyor yani toplam toplam fiyat 43k ne kadar kullandığını bilmediğim için fiyat düşemem ama satacağın kişi bunları 2. el olarak alacak 2.el olarak kafanda bir fiyat oluşturabilirsin. bence 37 veya 38 e gidebilir.Zotac RTX 4060.
Intel i5 12400F.
Lexar Thor 8x2 16 GB RAM DDR4.
Crucial P3 1TB M.2 SSD.
ASRock H610M-HVS/M.2 r2.0 DDR4 anakart.
Thermaltake TR2 s 650W 80 Plus PSU.
Rampage shiva Gaming kasa.
Ekstra olarak:
Lenovo Legion R25i-30 165Hz monitör.
Ajazz AK820 Pro mekanik klavye.
VXE mad r Gaming Wireless mouse.
North Bayou F80 monitör tutucu.
Havit Gamenote H2002D kulaklık.
Bunların hepsi toplam ne kadar satılmalı?
Hocam ederi ve satılabileceği fiyatlar bazen farklı oluyor.
Kasa 20 monitör 3-4 diyeyim. Diğer parçalar değerli biliyorum ama 30-40 bana zor geliyor. Tabii alıcı çıkabilir. Gönlünüzden geçen fiyata koyun. Satılmazsa düşersiniz. Bence hepsi 27ye satılsa sevinirdim kendi adıma.
Kasa içindekiler 28k gibi bir fiyat tutuyor diğer bileşenler ise 15k tutuyor yani toplam toplam fiyat 43K ne kadar kullandığını bilmediğim için fiyat düşemem ama satacağın kişi bunları 2. el olarak alacak 2.el olarak kafanda bir fiyat oluşturabilirsin. Bence 37 veya 38'e gidebilir.![]()
Hocam ben vatan üzerinden fırsat ürünü olarak 21k gibi bir fiyata aldım kasayı. Geri kalan ekipmanlarla 32K gibi bir fiyat çıktı. Biraz yatırım aracı olarak kullandım oyun hesapları da olduğu için sattığım kişiye oyun hesapları dahil satmayı düşünüyorum. Bu arada sistemi 2024 Eylül ayında topladım.
zaten 4060 ddr4 ler 30 u çok aşmıyor yani dediğin mantıklıHem DDR4 satın alacağım. Hem 4060 alacağım. Yüksek bir miktarda ödeme yapacağım. 30 ve üstü. 30 ve üstü ödeyen biri sıfır sistem alır.
Hem DDR4 satın alacağım. Hem 4060 alacağım. Yüksek bir miktarda ödeme yapacağım. 30 ve üstü. 30 ve üstü ödeyen biri sıfır sistem alır.
Hocam öyle diyorsunuz ama yanındaki ekipmanlar dandik değil bu fiyat biçilmesinin sebebi de bu aslında ve garantisi de devam ediyor.
Hocam ekipmanlar dandik değil ama hawit, ajazz vb markalar bilmeyen için bir anlam ifade etmiyor. Bilen zaten kendi zevkine göre alıyor.Hocam öyle diyorsunuz ama yanındaki ekipmanlar dandik değil bu fiyat biçilmesinin sebebi de bu aslında ve garantisi de devam ediyor.
Satarsan fiyatını paylaş. Garantisinin devam etmesi birilerine cazip gelen bir şey değil. O kısımdan etkilenceklerini sanmıyorum. DDR4 eski sokete çok para isteme mantığı devreye giriyor. Kaldı ki 12400F 5600 ayarında bir işlemci. Sistem 1080p sistem. Şurada ekran kartı 4070 Ti olsa +32 GB RAM olsa başka şeyler konuşurduk. Sistemi değil de daha çok para kısmını eleştiriyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.