RTX 4060 i5-12400F değeri nedir?

Hocam 5600 ayarında işlemci diyorsunuz ama alan kişi ileride DDR5'e geçerse aynı işlemciyle gene devam edebilir. Ben topladığım fiyattan aşağıya satmayı düşünmem şahsen. Bu sistem üzerinde ekipman olarak ciddi eklemeler yapıldı kendi harcadığım para toplamda 40-45k oldu. Bu zaman diliminde de parçaların fiyatları arttı veyahut azaldı. Benim gönlümden geçen 45k gibi bir fiyata gitmesi.
Hocam ileride şu fiyata satılmıyor. Şu fiyata indirdim. Şu fiyattan sattım diye paylaşır mısınız?

Ben ikinci el alıp satan biriyim. Genel olarak sıfır alınan bir ürün alındığı an, hiç kullanılmasa değeri %10 düşüyor. Kullanıldıkça %10-20-30 genelde yüzde 50 düşüyor. Genel olarak bu yönde. Ha alıp 1 aya %10 karla sattığım da oldu. Fakat onlar çok ekstrem durumlar.

Umarım ihtiyacınız olan paraya satabilirsiniz.

Hocam ekipmanlar dandik değil ama hawit, Ajazz vb markalar bilmeyen için bir anlam ifade etmiyor. Bilen zaten kendi zevkine göre alıyor.

Bu tarz “hobi” ürünleri bu yüzden genelde ikinci elde ederine satılmıyor.

Hocam ileride şu fiyata satılmıyor. Şu fiyata indirdim. Şu fiyattan sattım diye paylaşır mısınız?

Ben ikinci el alıp satan biriyim. Genel olarak sıfır alınan bir ürün alındığı an, hiç kullanılmasa değeri %10 düşüyor. Kullanıldıkça %10-20-30 genelde yüzde 50 düşüyor. Genel olarak bu yönde. Ha alıp 1 aya %10 karla sattığım da oldu. Fakat onlar çok ekstrem durumlar.

Umarım ihtiyacınız olan paraya satabilirsiniz.

Haklısınız hocam. Benim böyle bir fiyat biçmemin sebebi daha bakımı bile gelmemiş olması yani 7 ay oldu bilgisayar fazla zorlanmadı dediğiniz gibi kullanıma göre%10-%20 fiyat düşüşleri oluyor fakat daha 1 sene dolmadı ve sıkıntı olursa gidip her şeyi halledebiliyor. Aldığım günün faturasına kadar duruyor. Ve ben işlemci ağırlıklı oyunlar oynadım genelde ekran kartı hiç zorlanmadı bunun dahilinde isteyen kişiye biraz daha fiyat arttırıp oyun hesaplarımıda bir opsiyon olarak koymayı düşünüyorum. Bakacağız inşallah hayırlısı diyelim artık.

Ve bu bilgisayar hor kullanılmadı her 2 haftada bir temizlik yapıyorum bi sıkıntı olursa da aracı var yani.

Hocam 5600 ayarında işlemci diyorsunuz ama alan kişi ileride DDR5'e geçerse aynı işlemciyle gene devam edebilir. Ben topladığım fiyattan aşağıya satmayı düşünmem şahsen. Bu sistem üzerinde ekipman olarak ciddi eklemeler yapıldı kendi harcadığım para toplamda 40-45k oldu. Bu zaman diliminde de parçaların fiyatları arttı veyahut azaldı. Benim gönlümden geçen 45k gibi bir fiyata gitmesi.

İnşallah senin gönlünden geçen bir rakam gider. DDR5'e geçen biri 12400F tercih edeceğini sanmıyorum. Sadece RAM'ler hızlansın diye 12400F kullanıp çok gerekli olmayan masraf. İyi satışlar dostum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı