Merhaba. Sistemim daha yeni fakat FPS testlerde gördüğüm FPS rakamlarına ulaşamıyorum. Mesela Valorant'ta oynadığım ayarları aynı sistemle 350-400 FPS oynarlarken ben 250 300 oynuyorum. Ya da Fortnite'da 300-400FPS görürlerken ben aynı ayarlarda 200-300 oynuyorum yine aynı şekil. RDR 2 70-80 gösteriyorlar fakat ben 55-60 arası oynuyorum. Bu videolar mı sahte ki bir değil bir sürü videoda gördüm bunları yoksa benim yapmam gereken ekstra bir ayar mı var? Performans konusunda hiçbir sıkıntım yok zaten 165 Hz monitörüm var fazlası bir şey ifade etmiyor açıkçası. NVIDIA Denetim Masası ayarları yapılı, güç modu yüksek performansta ve RAM'ler tam performansta çalışıyor sadece işlemcinin ayarını ellemedim bulamadığımdan. Bilgisayarda ısınma vs bir problem yok. Yine de aklıma takıldı çoğu oyunda FPS testlerde daha yüksek FPS görüyorum ama ben o FPS değerlerine ulaşamıyorum bunun nedeni nedir ne yapmam gerekiyor?
+
Bazen işlemcinin kullanım yüzdesi arttığında fanlar hızlandığında garip ses veriyor fanlar bunu da ayrıyeten merak ediyorum ilgilenen olursa çok sevinirim.
+
Bazen işlemcinin kullanım yüzdesi arttığında fanlar hızlandığında garip ses veriyor fanlar bunu da ayrıyeten merak ediyorum ilgilenen olursa çok sevinirim.
Son düzenleyen: Moderatör: