RTX 4060 i5-14400F GTA 6 açar mı?

Açarmı bilmem ama bu sistemi sakın almayın çok pahalı. Bu bütçede 2k çözünürlükte oyunları rahatça oynayabileceğiniz sistem toplayabiliriz.
Bana 2k çok gelir derseniz de daha uygun fiyatlı 1080p içinde bir sistem alabilmek mümkün.
Maksimum bütçeniz veya beklentileriniz nedir, ona göre sistem/parça önerisinde bulunayım.

Açarmı bilmem ama bu sistemi sakın almayın çok pahalı. Bu bütçede 2k çözünürlükte oyunları rahatça oynayabileceğiniz sistem toplayabiliriz. Maksimum bütçeniz nedir, ona göre sistem/parça önerisinde bulunayım.
kral ben bu sistemi çoktan aldım ama neden ki güzel değil mi sistem maks bütçe 38 felan siz genede önerseniz kardeşimede bakıcağızda

@lucialemdar
6000-7000₺ kadar fazla para vermişsiniz bilginiz olsun. Aynı ayarda sistemi neredeyse 28k civarında alabilmek mümkündü. Sağlık olsun diyelim yine de güle güle kullanın.
Bütçe 38K olsaydı, 9060XT 16GB veya 5060 Ti 16 GB versiyonlu ve Ryzen 5 7500F'li bir canavarı 37-38k arasında toplanılabilirdi.

Bu sistem açar mı GTA 6?
Açmasını boş verin'de bu fiyata bu sistemi almak çöpe para vermek demektir, bu fiyata RX 9060 XT hazır sistemler var, kendiniz toplarsanız 5060ti veya 9060 XT ve AM5 güzel bir sistem çıkar.
Sakın almayın bunu, kazığı bile kazığı vardırın örneği resmen.

@lucialemdar
6000-7000₺ kadar fazla para vermişsiniz bilginiz olsun. Aynı ayarda sistemi neredeyse 28k civarında alabilmek mümkündü. Sağlık olsun diyelim yine de güle güle kullanın.
Bütçe 38K olsaydı, 9060XT 16GB veya 5060 Ti 16 GB versiyonlu ve Ryzen 5 7500F'li bir canavarı 37-38k arasında toplanılabilirdi.
kral yapma bee valla bütün hevesim kaçtı ne güzel seviniyodum bide 4060 felan canavar diye zaten herhalde bu 4060ın 8 gb vrami var iyice kazıklanmışım kazıklanmayı geçtim daha iyisini alamadığıma üzüldüm :(

Ne kadar etkili olur bilmem ama eğer sipariş online geçildiyse ve sistemi satın aldığınız bayiyi biliyorsanız, bayi müdürüyle görüşün ve durumu anlatın belki arada ki ücret iadesinin bir kısmını alırsınız. Birebir aynı durum olmasa da benzer bir durumu yaşamıştık ve farkını vermişlerdi bize. En azından deneyin yoksa da sağlık olsun diyelim artık.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı