Berk Chelik
Hectopat
Merhaba, elimde Galax RTX 4060 var. Buna uyumlu anakart ve işlemci almak istiyorum. Bütçem 12 bin TL civarı. Önerilerinizi bekliyorum.
Elinizde sadece kart mı var? Ram var mı elinizde ve soğutucu?Merhaba, elimde Galax RTX 4060 var. Buna uyumlu anakart ve işlemci almak istiyorum. Bütçem 12 bin TL civarı. Önerilerinizi bekliyorum.
Merhaba, elimde Galax RTX 4060 var. Buna uyumlu anakart ve işlemci almak istiyorum. Bütçem 12 bin TL civarı. Önerilerinizi bekliyorum.
Teşekkürler hocam birde uygun bir kasa önerebilir misiniz?Elinizde sadece kart mı var? Ram var mı elinizde ve soğutucu?
Şöle 12k fln yapıyor.![]()
Thermalright Assassin X 120 Refined SE RGB V2 TL-C12C-L V2 120mm 4 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Kutudan çıkar çıkmaz optimum performans için Premium Aksesuarlar termal bileşeni dahildir.www.gaming.gen.tr
Bütçen var mı belli? PSU nuz var mı?Teşekkürler hocam birde uygun bir kasa önerebilir misiniz?
Elinizde sadece kart mı var? RAM var mı elinizde ve soğutucu?
Şöle 12K falan yapıyor.![]()
Thermalright Assassin X 120 Refined SE RGB V2 TL-C12C-L V2 120mm 4 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Kutudan çıkar çıkmaz optimum performans için Premium Aksesuarlar termal bileşeni dahildir.www.gaming.gen.tr
Gigabyte diyorsan onda secure boot sorunu var.Anakartı B650 m S2H çekmek daha mantıklı değil mi hem b chipset OC de yapılabilir fiyat farkıda yok sanırım.
Gigabyte diyorsan onda Secure Boot sorunu var.
Hocam neden sorunlu bir anakarta para vereyim gerek yok.Hocam bende de o sorun vardı Gigabyte B450 mk kullanıcısıyım Windows 11 yapınca olmuştu Secure Boot açıp CSM kapatınca sorun çözülüyordu.
Hocam neden sorunlu bir anakarta para vereyim gerek yok.
Hocam forumlara bakın heryerde sorunu yaşayan hala var.Sorun çözülmüştür bence Windows 11 ilk çıktığı zamanlarda vardı bir de sorunlu demeyelim karta sorunlu demek BIOS'un keni kendini sıfırlaması ani kapanmalar vs burada küçük bir ayarı yaptıktan sonra normal kullanıcı gibi kullanılıyor aslında bunu yapmadan da normal kullanılıyor benim Windows 11 geçtiğim zaman sadece Valorant'a sorun çıkarmıştı onu da ayarı yaptıktan sonra düzelmişti.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.