Merhaba, GTA Online girdim FPS değerlerim çatışmada benzer şeylerde 60 kadar düştü bu. Bana garip geldi başka bir foruma konu açtım. Ekran kartı kendini kısıtlıyor denildi. Sizce cidden kendini kısıtlıyor mu? Yoksa normal mi eğer bir sorun varsa bunu nasıl çözerim?
Not: 1. ekran görüntüsü boş sunucuda diğerleri dolu sunucuda.
İnternet'ten performans videolarına baktığımda 100 110 arasında geziyordu ama ekran kartı kullanımı 75 80di ama sizinki 50 60 arasında ekran kartı sıfırmı
İnternet'ten performans videolarına baktığımda 100 110 arasında geziyordu ama ekran kartı kullanımı 75 80di ama sizinki 50 60 arasında ekran kartı sıfırmı
Deneyebilirsiniz daha iyi olur ve gtada msaa açık ve çimen ayarları düşük olursa daha iyi olur biraz baktım ve gta 5te çimen ayarları biraz sıkıntılı diyorlar
Bu arada işlemci ve ekran kartının çekiği wattlar yarı yarıya
Deneyebilirsiniz daha iyi olur ve gtada msaa açık ve çimen ayarları düşük olursa daha iyi olur biraz baktım ve gta 5te çimen ayarları biraz sıkıntılı diyorlar
Bu arada işlemci ve ekranmkartının çekiği wattlar yarı yarıya