RTX 4060 Laptop Düşük FPS Veriyor

İşletim sistemi
Windows 11

kursatkaraca1112

Femtopat
Daha fazla  
RAM
16 GB DDR5 4800Mhz
SSD veya HDD modeli
512 GB NVMe
Ekran kartı
Nvidia GeForce RTX 4060 Laptop GPU
İşlemci
AMD Ryzen 7 7435hs
Yeni aldım bilgisayarı. İşlemcisi R7 7435HS ancak Lords of the Fallen da 30-50 MC de 100-150 FPS arası alıyorum. Oyunlar harici GPU'yu kullanıyor teyit ettim ancak neden olabilir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yeni aldım bilgisayarı. İşlemcisi R7 7435HS ancak Lords of the Fallen da 30-50 MC de 100-150 FPS arası alıyorum. Oyunlar harici GPU'yu kullanıyor teyit ettim ancak neden olabilir?

Çok garip ve anormal kasayı sen mi topladın hazır mı aldın?

Anakart hangi model büyük ihtimalle anakart çok kötü.

Anakart ve PSU sebep olabilir bir de driverlar güncel mi?

Driverlardan olacağını pek sanmıyorum hocam. Ama dediğiniz gibi yüksek ihtimalle anakart ve PSU da sorun var.

Anakart ne kral?

Geç gördüm kusura bakma, anakart hakkında bir bilgim yok laptop modeli FA507NVR nereden bakabileceğimi söylersen bakayım

Geç gördüm kusura bakma, anakart hakkında bir bilgim yok laptop modeli FA507NVR nereden bakabileceğimi söylersen bakayım
Bir de neredeyse hiç ısınmıyor laptop 50 60 derece ortalama bu da önemli midir?

Son düzenleme:

Bir de neredeyse hiç ısınmıyor laptop 50 60 derece ortalama bu da önemli midir?
Önemlidir hocam normalde biraz ısınması gerekir bir dakika bilgisayarı hemen inceliyorum

Hocam bilgisayarı inceledim ve süper bir bilgisayar fakat sorun olan parça ne bulamadım Asus’un desteğine de bir başvurmanızı öneririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…