RTX 4060 Laptop Düşük FPS Veriyor

İşletim sistemi
Windows 11
Arkadaşlar konu sahibinin laptopu var :D.
@kursatkaraca1112 hocam Driver'larin guncel mi? Windows'un guncel mi? MUX switch varsa kullaniyor musun? Oyun modunu acabilirsin. BIOS guncellemeni oneririm. Laptopu Turbo moduna alabilirsin.

@kursatkaraca1112 hocam Driver'larin guncel mi? Windows'un guncel mi? MUX switch varsa kullaniyor musun? Oyun modunu acabilirsin. BIOS guncellemeni oneririm. Laptopu Turbo moduna alabilirsin.
Sağol dediklerini denerim. mux switch nedir bios nasıl güncellenir hiç bilmiyorum ama internetten yaparım

Evt hocam kendiside söyledi. Bizde sorduk bunları.

O zaman aklima baska cozum gelmiyor.

Hocam ben siber güvenlikciyim siz daha iyi bilirsiniz laptop modeli FA507NVR buymuş. BIOS dosyası hakkında yardımı siz daha iyi yapabilirsiniz.

Hocam ben siber güvenlikciyim siz daha iyi bilirsiniz laptop modeli FA507NVR buymuş. BIOS dosyası hakkında yardımı siz daha iyi yapabilirsiniz.

ASUS'un sitesi GG. Giremiyorum sansa bak:D. Son surum BIOS'u indirecek oradan laptopuna uygun. USB'ye atip EZ Flash ile halledecek.

eğer işlemcinin macunu bittiyse işlemci ısınır ve performansı düşer bilgisiyarcıdan bakım yapmasını isteyebilirsin tozda birikmiş olabilir çok tutmaz zaten

eğer işlemcinin macunu bittiyse işlemci ısınır ve performansı düşer bilgisiyarcıdan bakım yapmasını isteyebilirsin tozda birikmiş olabilir çok tutmaz zaten
Yeni almis hocam.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı