RTX 4060 laptop iyi midir?

Ben şahsen laptop alınmasına karşıyım. Çok gezen bir insan falan değilseniz masaüstü çok daha iyi bir seçenek. Hem bazı sistemlerin masaüstü versiyonları daha ucuza denk gelebiliyor. Ama sizin tercihiniz hocam. İsterseniz masaüstü sistem önerebilirim.
Kardeşim masaüstü istemiyorum içime sinmiyor zaten taşınabilir olsun istiyorum teşekkür ederim yinede

En fazla bütçen kaç.
Kardeşim şuan alamam zaten ben dün evkurda karşılaştım en başta yazdığım modelle değermi diye sormak istedim taksitle alabilirim anca Ocak peşin alırım lâkin bu seferde fiyatlar yükselecek

Kazığında kazığı asla almayın.

Bütçe nedir tam olarak?
Evet bu gösterdiğiniz nitro 5te vardı 12 ay taksitli 60 bin şuan taksitle almayı düşünüyorum ocakta peşin alabilirim lâkin fiyatlar yükselecek

Kardeşim masaüstü istemiyorum içime sinmiyor zaten taşınabilir olsun istiyorum teşekkür ederim yine de

Kardeşim şu an alamam zaten ben dün Evkur'da karşılaştım en başta yazdığım modelle değer mi diye sormak istedim taksitle alabilirim anca ocak peşin alırım lâkin bu sefer de fiyatlar yükselecek

Evet bu gösterdiğiniz Nitro 5'te vardı 12 ay taksitli 60 bin şu an taksitle almayı düşünüyorum ocakta peşin alabilirim lâkin fiyatlar yükselecek

Ocağı bekleyin peşin alın. O cihazın fiyatı ocakta 60K olmaz çok daha ucuz olur. Ocakta alın boş yere taksitli alıp fazla para vermeyin.

Hocam casper almayın kronik sorunlu kalitesiz ısınma sorunlu bilgisiyar.
Evet çok rastladım bunu söyleyenlere o yüzden boşu boşuna 65 bin vermeyeyim dedim birde Acer nitro 5 vardı rtx 4060

Ocağı bekleyin peşin alın. O cihazın fiyatı ocakta 60K olmaz çok daha ucuz olur. Ocakta alın boş yere taksitli alıp fazla para vermeyin.
Teşekkür ederim sizce Casper mi acermi hocam peki

Evet çok rastladım bunu söyleyenlere o yüzden boşu boşuna 65 bin vermeyeyim dedim bir de Acer Nitro 5 vardı RTX 4060

Teşekkür ederim sizce Casper mi acermi hocam peki

Casper asla tercih edilecek bir marka değil. Acer Casper'dan katlarca çok daha iyi bir firma.

Casper asla tercih edilecek bir marka değil. Acer Casper'dan katlarca çok daha iyi bir firma.
Hocam ben oyunlarda en yüksek grafiklerde 60 FPS almak istiyorum biraz ayrıntıya grafiğe önem veririm belki bu modeller bu istediğim bu performans için belki fazladır bilmiyorum senin bana önerebileceğin istediğim performansı verebilecek daha düşük özelliklere sahip bi laptop varmı çünkü bu nitro 5 le excalibur g870 fiyatları ve özellikleri aynı

Hocam ben oyunlarda en yüksek grafiklerde 60 FPS almak istiyorum biraz ayrıntıya grafiğe önem veririm belki bu modeller bu istediğim bu performans için belki fazladır bilmiyorum senin bana önerebileceğin istediğim performansı verebilecek daha düşük özelliklere sahip bir laptop var mı çünkü bu Nitro 5 le Excalibur G870 fiyatları ve özellikleri aynı

En düşük fiyatlı bu olabilir ama Acer'in işlemcisi çok daha güçlü.

Ben şahsen laptop alınmasına karşıyım. Çok gezen bir insan falan değilseniz masaüstü çok daha iyi bir seçenek. Hem bazı sistemlerin masaüstü versiyonları daha ucuza denk gelebiliyor. Ama sizin tercihiniz hocam. İsterseniz masaüstü sistem önerebilirim.

İkisi karşılaştırılacak tipte ürünler değil,AMD/Intel/Nvidia ekran kartı/işlemcisi gibi karşılaştırma yapamayız bunlarda, ikisi farklı seviye bir karşılaştırma türü olur. 30 bine laptop alma masaüstü al, sonra gidip kafede veya akraba ziyaretinde kocaman sistemi taşı. Hafif makineli tüfek ile tanksavar topu karşılaştırması gibi bir şey yapmışsınız. Ki evinde sabit kalanlar bile bazen dizüstü tercih edebiliyor, yıl 2024, Gaming laptoplar o kadar kötü değil artık. 2 Gaming laptop ve 1 masaüstüne sahip olmama rağmen(oyun performansları aynı seviyede sayılır), çift monitörlü masaüstümü tek tuşla açabilecek olmama rağmen gidip 15.6 inç ekranlı dizüstü bilgisayarımı kullandığım oluyor mesela. Neden? Bir tane kabloyu söküp yatağa atabiliyorum bilgisayarı mesela, video izlerken bile. Ya da birine bir şey gösterecekken telefondan gösterirmişçesine yanına götürebiliyorum açık alanlarda vs.

Uzun lafın kısası,(aynı özelliklere sahipken, mesela ikisi de 4060+Ryzen 7 7. nesil)masaüstünün yaptığı her şeyi dizüstü de yapar, eşit derecede olmasa da yapar sonuçta. Ama dizüstünün yaptığı her şeyi masaüstü yapamaz.

Teşekkür ederim hocam sağolasın

İkisi karşılaştırılacak tipte ürünler değil,AMD/Intel/Nvidia ekran kartı/işlemcisi gibi karşılaştırma yapamayız bunlarda, ikisi farklı seviye bir karşılaştırma türü olur. 30 bine laptop alma masaüstü al, sonra gidip kafede veya akraba ziyaretinde kocaman sistemi taşı. Hafif makineli tüfek ile tanksavar topu karşılaştırması gibi bir şey yapmışsınız. Ki evinde sabit kalanlar bile bazen dizüstü tercih edebiliyor, yıl 2024, Gaming laptoplar o kadar kötü değil artık. 2 Gaming laptop ve 1 masaüstüne sahip olmama rağmen(oyun performansları aynı seviyede sayılır), çift monitörlü masaüstümü tek tuşla açabilecek olmama rağmen gidip 15.6 inç ekranlı dizüstü bilgisayarımı kullandığım oluyor mesela. Neden? Bir tane kabloyu söküp yatağa atabiliyorum bilgisayarı mesela, video izlerken bile. Ya da birine bir şey gösterecekken telefondan gösterirmişçesine yanına götürebiliyorum açık alanlarda vs.

Uzun lafın kısası,(aynı özelliklere sahipken, mesela ikisi de 4060+Ryzen 7 7. nesil)masaüstünün yaptığı her şeyi dizüstü de yapar, eşit derecede olmasa da yapar sonuçta. Ama dizüstünün yaptığı her şeyi masaüstü yapamaz.
Benimde içim sinmiyor masaüstüne hocam dizüstü daha güzel taşınabilir hoşuma gidiyor hem ilk defa bilgisayar alıcam almışken düzgün alayım baride uğraşmayayım bi daha zaten sadece oyun alıcam

Benim de içim sinmiyor masaüstüne hocam dizüstü daha güzel taşınabilir hoşuma gidiyor hem ilk defa bilgisayar alacağım almışken düzgün alayım baride uğraşmayayım bir daha zaten sadece oyun alacağım

İkisini de senelerce kullandım ve dizüstü rahatlığı ayrı bir şey. Bir ara bir tane Gaming laptopumu sattım(sırf daha rahat oyun oynamak için) ve masaüstü sistem dizdim kendime komple. FPS falan iyiydi de, daha 3 ay geçmedi, dizüstümü geri özledim ve gittim bir tane daha Gaming laptop aldım bu sefer. Canım sıkılınca yatağa uzanıp yanıma cips+kola(ya da başka şeyler)koyup istediğim şeyleri izleyebiliyorum, ya da bir yere gideceksek çantaya atıp istediğim yere götürebiliyorum, FPS desen 1080P'de her oyunu zaten kaldırıyor, gayet versatil mesela.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı