RTX 4060 laptop iyi midir?

Laptop isteniyorsa, boş yapmak mantık işi değil. Laptop isteyen adam rahat adamdır zaten, boşuna "masaüstü al" diye zorlamayı bırakın artık.
çok doğru söyledin kardeşim ama bazen de bu konu hakkında bilgi sahibi oolmayan insanlar laptoplar daha küçük o yüzden daha ucuz olur diyip paralarını resmen çöpe atıyorlar yani böyle masaüstü almak daha mantıklı diye söylemek belki de bu adamın işine yaricak belki de adam bilmiyor masaüstü pc lerin dahga ucuz olduğunu?

çok doğru söyledin kardeşim ama bazen de bu konu hakkında bilgi sahibi oolmayan insanlar laptoplar daha küçük o yüzden daha ucuz olur diyip paralarını resmen çöpe atıyorlar yani böyle masaüstü almak daha mantıklı diye söylemek belki de bu adamın işine yaricak belki de adam bilmiyor masaüstü pc lerin dahga ucuz olduğunu?
Evet ama laptop alınca yanında gayet iyi ( biraz küçük tabi) ekran, klavye, hoparlör geliyor

Hocam madem konunun ustasısınız yeni nesil laptop için 4tb en ucuz oyun amaçlı ssd önerir misiniz

Ben şahsen laptop alınmasına karşıyım. Çok gezen bir insan falan değilseniz masaüstü çok daha iyi bir seçenek. Hem bazı sistemlerin masaüstü versiyonları daha ucuza denk gelebiliyor. Ama sizin tercihiniz hocam. İsterseniz masaüstü sistem önerebilirim.

Verdiğiniz 65.000 TL paranıza asla değmez
Peki önerebileceğiniz bi laptop varmı

Ben taksitle almak istedim çünkü direk 43 bin veremem 12 taksitli fiyatı 65 bin
Kazığında kazığı asla almayın.

Bütçe nedir tam olarak?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı