RTX 4060 laptop mavi ekran hatası verdi

İşletim sistemi
Windows 11

Yiit11

Hectopat
Minidump Rapor Linki
https://drive.google.com/file/d/1PIdhoS_GAFFbm8ygo1kKtvCNbaLWXPKf/view?usp=drive_link
RAM
16 GB DDR5-5600 MT/s (2 x 8 GB)
SSD veya HDD modeli
1 TB PCIe® Gen4 NVMe™ M.2 SSD
Ekran kartı
NVIDIA® GeForce RTX™ 4060 Dizüstü Bilgisayar GPU
Anakart
HP Victus 16 r1041nt laptop anakartı
İşlemci
Intel® Core™ i7-14700HX
3 gün içinde 2 defa mavi ekran hatası aldım, minidump dosyalarını Drive linkiyle aşağıda paylaştım, sıkıntı neymiş ve ne yapmam lazım, yardımcı olursanız çok sevinirim.

3 gün içinde 2 defa mavi ekran hatası aldım, minidump dosyalarını Drive linkiyle aşağıda paylaştım, sıkıntı neymiş ve ne yapmam lazım, yardımcı olursanız çok sevinirim.

Mavi ekran yemeden önce yakın zamanlarda BIOS Update yapmıştım, bir de Windows Update yapmıştım bu galiba biraz büyük bir Update idi.

Son düzenleme:
Merhaba.

Dosyayı erişime açık hale getirmeniz gerek.

Merhaba.

Dosyayı erişime açık hale getirmeniz gerek.
Merhabalar, oldu galiba hocam buyrun.

Son düzenleme:
Merhaba yeniden.

Ekran kartı hataya sebep olmuş. Donanımsal olduğunu sanmıyorum ancak yine de bir test yapmanızı isteyebilirim duruma göre.

Bahsettiğiniz büyük güncelleme benim Victus cihazıma da gelen 24H2 yükseltmesi çok yüksek ihtimalle.

Ekran kartı sürücüsünü DDU ile kaldırıp tekrardan kuralım.

Ek olarak Realtek Bluetooth ve Wi-Fi sürücülerinizi güncelleyiniz.

HP Support Assistant üzerinde çıkmazsa Donanım Kimliği paylaştığınız taktirde sürücüyü paylaşırım.

Merhaba yeniden.

Ekran kartı hataya sebep olmuş. Donanımsal olduğunu sanmıyorum ancak yine de bir test yapmanızı isteyebilirim duruma göre.

Bahsettiğiniz büyük güncelleme benim Victus cihazıma da gelen 24H2 yükseltmesi çok yüksek ihtimalle.

Ekran kartı sürücüsünü DDU ile kaldırıp tekrardan kuralım.

Ek olarak Realtek Bluetooth ve Wi-Fi sürücülerinizi güncelleyiniz.

HP Support Assistant üzerinde çıkmazsa donanım kimliği paylaştığınız taktirde sürücüyü paylaşırım.

Hocam merhaba yeniden, DDU ile ekran kartı driverımı temizleyip kurdum. Evet yanlış hatırlamıyorsam 24H2 güncellemesiydi.
HP Support Assistant da sadece Omen Gaming Hub SDK package güncellemesi gözüküyor. Bluetooth için donanım kimliğini paylaşıyorum ancak Wi-Fi için birden fazla seçenek var fotoğrafını koydum hangisininkini paylaşmalıyım. Güncellemek için aygıt yöneticisinden direkt sağ tıklayıp sürücüyü güncelleştir demem yeterli mi?
Hocam bir de bu Windows güncellemesini geri alma gibi işlemler mi yapmam lazım sonuçta bunları yapsam da yine mavi ekranla karşılaşmaz mıyım?

Dosya Ekleri

• bt.png
    bt.png
    41,6 KB · Görüntüleme: 7
  • wifi.png
    wifi.png
    56,4 KB · Görüntüleme: 9

Yeni konular

Geri
Yukarı