RTX 4060 laptopa performans düşüklüğü

SLR Nirvana

Kilopat
Normalde oyun performansı gayet iyi fakat driver kurduktan 2-3 gün sonra oyun aniden tam ekran modunda kasmaya başlıyor. Pencereli moda alınca düzeliyor fakat geri tam ekrana alınca tekrardan aynı oluyor. DDU ile sürücüyü silip tekrar kurduğumda düzeliyor fakat yaklaşık 5-6 gün sonra yine aynı durum oluşuyor ne yapmalıyım? Notebook RTX4060 kullanmaktayım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dell G15 5530 fakat marka ile alakalı bir durum olduğunu zannetmiyorum temiz Windows 10 formatı sonrası böyle oldu.

Oynadığınız oyunun da etkisi olabilir. Ben daha dün Ghost of Tsushima oyununda çökme yaşayıp duruyordum. Güncel versiyonunu kurunca bir anda daha iyi çalışmaya başladı. Oyun korsan mı yoksa orijinal mi?

Oynadığınız oyunun da etkisi olabilir. Ben daha dün Ghost of Tsushima oyununda çökme yaşayıp duruyordum. Güncel versiyonunu kurunca bir anda daha iyi çalışmaya başladı. Oyun korsan mı yoksa orijinal mi?
Rust ve LoL oynuyorum hocam kaçak veya orijinal olmama gibi bi durum yok maalesef. İkisinde de yaşıyorum aynı durumu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…