RTX 4060 laptopta FPS nasıl artırılır?

İşletim sistemi
Windows 11

QervaX41

Femtopat
Daha fazla  
Ekran kartı
RTX 4060M
İşlemci
R7 7435hs
Lenovo LOQ Ryzen 7 7435HS RTX 4060 8 GB ve 16 GB RAM'lı Gaming laptopum var ama normalın altında kalıyor gibi. Bilgisi olan biri bana anlatabılır mı ya da ne ayarı yapmam gerekıyor?

Windows güncellemelerini al, ekran kartı güncellemelerini yap. Sonra youtube'a gir Unlost FPS arttırmayı aç. Youtube'da bir çok FPS arttırma videosu var. Çoğu aynı şeyi tekrarlıyor. SSD'in çok doluysa PC donabilir. Termal macunun kurumuşsa fanların kirlenmişse bunları yapabilir. Detay verirsen yardım edebilirim.

Lenovo LOQ Ryzen 7 7435HS RTX 4060 8 GB ve 16 GB RAM'lı Gaming laptopum var ama normalın altında kalıyor gibi. Bilgisi olan biri bana anlatabılır mı ya da ne ayarı yapmam gerekıyor?

Isınıyorsa, temizlik + termal macun değişimi. Altına da soğutucu alabilirsiniz en kötü.

Windows güncellemelerini al, ekran kartı güncellemelerini yap. Sonra YouTube'a gir Unlost FPS arttırmayı aç. YouTube'da birçok FPS arttırma videosu var. Çoğu aynı şeyi tekrarlıyor. SSD'in çok doluysa PC donabilir. Termal macunun kurumuşsa fanların kirlenmişse bunları yapabilir. Detay verirsen yardım edebilirim.

SSD doluda değil daha yazın aldım gorunur bir tozlanmada yok soğutucumda var.

Windows güncellemelerini al, ekran kartı güncellemelerini yap. Sonra YouTube'a gir Unlost FPS arttırmayı aç. YouTube'da birçok FPS arttırma videosu var. Çoğu aynı şeyi tekrarlıyor. SSD'in çok doluysa PC donabilir. Termal macunun kurumuşsa fanların kirlenmişse bunları yapabilir. Detay verirsen yardım edebilirim.

Ne gibi detay ıstıyorsun benı ssu ılletten kurtarda .

@theoheris ?

Son düzenleme:
Sürücüler güncelmi onlara bakılmalı, ekran kartının bütün güncellemeleri sürekli bakılıp yapılmalı Nvidia App den, Termal macun kurumuşmu diye bakılmalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı