RTX 4060 ne zaman alınmalı?

630410

Decapat
Yarıyıl tatilinde RTX 4060 Gigabyte almayı düşünüyorum. Şu an fiyat olarak 12K'nın altına düşmüyor. Sizce alabiliyorken şimdi mi almalıyım yoksa RTX 50 serisi satışa sunulduktan sonra mı almalıyım? Fiyat nasıl değişir?

Son düzenleyen: Moderatör:

50 serisi çıktıktan sonra düşebilir bence.

4060 ile 5070 aynı güçte dendi ve 5070 yaklaşık 2-3 kat daha ucuz onu da düşünebilirsiniz.
Hocam naptınız, 5070 içinden geçer muhtemelen 4060'ın. Başka bir 5070'ten bahsetmiyorsak eğer yani öyleyse kusuruma bakmayın

Konu sahibinin yerinde olsam 5050 veya 5060'ı beklerdim. 4060 olurdu ama bence 5060 beklemeye değer. TDP değeri de artacak muhtemelen ve o yüzden ciddi performans farkı olabilir. En azından yazılımsal destekle birlikte performans artışı ciddi olabilir.

Hocam onu düşündüm ancak hem bütçem o kadar değil hem de darboğaz sorunu yaşayabilirim. bütçe olarak 4060 anca alabilirim. Son olarak yarıyıl tatilinde yeni ekran kartıyla oynamak istiyorum.

Hocam onu düşündüm ancak hem bütçem o kadar değil hem de darboğaz sorunu yaşayabilirim. bütçe olarak 4060 anca alabilirim. Son olarak yarıyıl tatilinde yeni ekran kartıyla oynamak istiyorum.
O zaman olabilir. Fiyatların ucuzlayacağını pek sanmıyorum. 15 tatile de az kaldı zaten. Ayrıca 5060 ve 5050 ne zaman çıkar bilemiyorum. Belki yaza doğru çıkar, o zaman da çok geç kalır size göre.

Yok hocam ne kusuru 4060ı 4090 diye okumuştum farkedince hemen değiştirmiştim aslında mesajı ama yeterince hızlı yapamamışım demek ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…