RTX 4060 - R7 7735HS sistem laptopta ekran kartı düşük watt çalışıyor

• Konuyu başlatan ZencT
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 3
  • Görüntüleme 379

ZencT

Decapat
Daha fazla  
R7 7735HS, RTX 4060 8 GB, 8 GB DDR5 RAM.

Ekran kartı oyunda 50W alıyor ama Max 140W yazıyordu.

Cihaz giriş 100 watt.

Son düzenleyen: Moderatör:
Zahmet olmazsa cihazında adını yazsaydınız ancak muhtemelen ASUS TUF A15 kullanıyorsunuz, Armoury Crate üzerinden performans ya da Turbo seçeneğini seçin ek olarak GeForce ayarlarından whisper mod açıksa kapatın tekrar bakın, zaten cihaz 100W'ı çok da geçmiyor. Cihaz girişi 100W dediğiniz USB Type-C üzerinden 100W adaptör ile şarj olabilmesi ile alakalı bir durum, cihazın kendi 240W adaptör ile çalışıyor, eğer ki Type-C ile kullanmaya kalktıysanız zaten ekran kartı 50W civarında kalacaktır.

Zahmet olmazsa cihazında adını yazsaydınız ancak muhtemelen ASUS TUF A15 kullanıyorsunuz, Armoury Crate üzerinden performans ya da Turbo seçeneğini seçin ek olarak GeForce ayarlarından whisper mod açıksa kapatın tekrar bakın, zaten cihaz 100W'ı çok da geçmiyor. Cihaz girişi 100W dediğiniz USB Type-C üzerinden 100W adaptör ile şarj olabilmesi ile alakalı bir durum, cihazın kendi 240W adaptör ile çalışıyor, eğer ki Type-C ile kullanmaya kalktıysanız zaten ekran kartı 50W civarında kalacaktır.

Evet cihaz A15 ve Turbo acik. Ayrica MUX Switch de acik. Whisper mode acik degil. Type-C kullanmıyorum ama cihaz ustunde oyle yaziyor diye dedim yoksa normal şarj aletini kullanıyorum ve adaptor 100-240W arasi. O zaman ben watt degerini nasıl arttiracağım?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı