RTX 4060 sistem durduk yere sorunlar çıkarmaya başladı

keby

Femtopat
Daha fazla  
Birkaç hafta önce bilgisayarımı her kapatmaya veya yeniden başlatmaya çalıştığımda mavi ekran veriyordu. Format attıktan sonra düzeldi fakat bu sefer de oyun oynarken veya Steam falan açtığım zaman Spotify'ım donuyor, bazen çalışmıyor, oyundayken yan ekranda video izlemeye çalışırken direkt videonun olduğu sekme donuyor, düzeltmek için Alt Tab atmaya çalışıyorum ya da Windows tuşuna basıyorum fakat çalışmıyor birkaç saniye sonra basabiliyorum. Arama çubuğuna tıkladığımda bazen hiçbir şey açılmıyor. Roblox ve LoL oynarken yüksek CPU uyarısı alıyorum hep önceden olmuyordu hiç. Neredeyse bütün anti virüs programlarını denedim hiçbir virüs sonucu ile karşılaşmadım. 2 kere format attım yine de bir şey değişmedi. Daha önceden hiç sorun yokken birden böyle olması çok garip geliyor. Bilgisayarımın sadece 1 uygulama ile zorlanacağını düşünmüyorum. Ekran kartım RTX 4060, 16 GB RAM, işlemcim Ryzen 5 5600, anakartım MSI A520M-A Pro. Yardım edebilirseniz çok mutlu olurum.

Klasik bir soru soracağım ama Driverları güncelleyip temizliğini düzgün şekilde ve düzenli olarak yapıyor musunuz?

Klasik bir soru soracağım ama driverları güncelleyip temizliğini düzgün şekilde ve düzenli olarak yapıyor musunuz?

Driverların hepsi güncel ve hep temiz tutuyorum bilgisayarı, zaten bilgisayarı alalıda çok olmadı.

Aldığınız mavi ekran açıklamasını gördünüz mü? Minidump dosyasını paylaşır mısınız?

Bilgisayarı formatladığımdan dolayı büyük ihtimalle minidump dosyalarını bulamadım.

Aldığınız mavi ekran açıklamasını gördünüz mü? Minidump dosyasını paylaşır mısınız?

Söylemeyi unutmuşum. Aldığım mavi ekranlarda DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL ve KERNEL_SECURITY_CHECK_FAILURE yazıyordu.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı