swzyrex Centipat Katılım 10 Eylül 2024 Mesajlar 465 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 23:03 #11 Pledo dedi: Bir yıl + erteleme diye düşünün hocam siz. En yüksek ayarlarda şu an GTA VI 120 üstü oynattığına göre ortalama 60-70 de onu oynatır diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Bir daha ertelenmez diye umut ediyorum hocam. En kötü ihtimal konsol bakarım. Burak Karabal dedi: Yani 2027'yi görür gibi PC için. En yüksek ayarlarda oynamak büyük bir beklenti olur diye düşünüyorum. Sağlam bir optimizesi olursa bilemeyiz. Genişletmek için tıkla... Eğer 2027'yi görürse sistem yükseltme imkanım var.
Pledo dedi: Bir yıl + erteleme diye düşünün hocam siz. En yüksek ayarlarda şu an GTA VI 120 üstü oynattığına göre ortalama 60-70 de onu oynatır diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Bir daha ertelenmez diye umut ediyorum hocam. En kötü ihtimal konsol bakarım. Burak Karabal dedi: Yani 2027'yi görür gibi PC için. En yüksek ayarlarda oynamak büyük bir beklenti olur diye düşünüyorum. Sağlam bir optimizesi olursa bilemeyiz. Genişletmek için tıkla... Eğer 2027'yi görürse sistem yükseltme imkanım var.
Gablanify Hectopat Katılım 6 Aralık 2022 Mesajlar 2.264 Çözümler 9 Dün 23:04 #12 swzyrex dedi: RDR2'de shadersle 90FPS alıyorum. Genişletmek için tıkla... Çok bir fark yok ama Smooth Motion açarak oynarsan daha da yükselir. GTA 6 için net bir şey denemez ama güncel kartlar rahatça oynatır.
swzyrex dedi: RDR2'de shadersle 90FPS alıyorum. Genişletmek için tıkla... Çok bir fark yok ama Smooth Motion açarak oynarsan daha da yükselir. GTA 6 için net bir şey denemez ama güncel kartlar rahatça oynatır.
Burak Karabal Megapat İndirim Avcısı İlk 5 Haneli Mesajınız! Dizüstü Cerrahı Ekipman Ustası Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 11.174 Çözümler 57 Dün 23:04 #13 swzyrex dedi: Bir daha ertelenmez diye umut ediyorum hocam. En kötü ihtimal konsol bakarım. Eğer 2027'yi görürse sistem yükseltme imkanım var. Genişletmek için tıkla... 2026 Kasım'da konsola çıkacak. PC'ye direkt çıkmaz diye dusun 2027 ocak ayını bulur.
swzyrex dedi: Bir daha ertelenmez diye umut ediyorum hocam. En kötü ihtimal konsol bakarım. Eğer 2027'yi görürse sistem yükseltme imkanım var. Genişletmek için tıkla... 2026 Kasım'da konsola çıkacak. PC'ye direkt çıkmaz diye dusun 2027 ocak ayını bulur.
swzyrex Centipat Katılım 10 Eylül 2024 Mesajlar 465 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 23:04 #14 Burak Karabal dedi: 2026 Kasım'da konsola çıkacak. PC'ye direkt çıkmaz diye dusun 2027 Ocak ayını bulur. Genişletmek için tıkla... En az 1 yıl bulacak.
Burak Karabal dedi: 2026 Kasım'da konsola çıkacak. PC'ye direkt çıkmaz diye dusun 2027 Ocak ayını bulur. Genişletmek için tıkla... En az 1 yıl bulacak.
Eldrithc Hectopat Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 2.354 Çözümler 8 Dün 23:20 #15 Ben 2060 ile orta ayarlarda oynamayı dusunuyorum millet 4060 oynatır mı diyor. Güveniyorum ben rockstar'in optimizasyonuna.
Ben 2060 ile orta ayarlarda oynamayı dusunuyorum millet 4060 oynatır mı diyor. Güveniyorum ben rockstar'in optimizasyonuna.