RTX 4060 sistem GTA VI rahat bir şekilde kaldırır mı?

• Konuyu başlatan swzyrex
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 20
  • Görüntüleme 228
Bir yıl + erteleme diye düşünün hocam siz. En yüksek ayarlarda şu an GTA VI 120 üstü oynattığına göre ortalama 60-70 de onu oynatır diye düşünüyorum.

Bir daha ertelenmez diye umut ediyorum hocam. En kötü ihtimal konsol bakarım.

Yani 2027'yi görür gibi PC için. En yüksek ayarlarda oynamak büyük bir beklenti olur diye düşünüyorum.

Sağlam bir optimizesi olursa bilemeyiz.

Eğer 2027'yi görürse sistem yükseltme imkanım var.

Ben 2060 ile orta ayarlarda oynamayı dusunuyorum millet 4060 oynatır mı diyor:D. Güveniyorum ben Rockstar'in optimizasyonuna.

2060 la GTA6 bırak orta ayarlarla oynamayı açacağına bile şüphe et. Ayrıca 4060'ın zaten kaldıracağını biliyorum önemli olan rahat oynatması orta ayarlarda 20FPS oynamak değil hedefim.

2060 la GTA6 bırak orta ayarlarla oynamayı açacağına bile şüphe et. Ayrıca 4060'ın zaten kaldıracağını biliyorum önemli olan rahat oynatması orta ayarlarda 20FPS oynamak değil hedefim.
TLOU2'yi yüksekte oynayabiliyorsam GTA da düşük-orta açsın bir zahmet. Başka firma yapsa açmaz da rockstar optimizasyonu ile ünlü zaten. Rahat oynarsın ayrıca. Emin ol optimizasyonda batirmazlarsa ben bile rahat oynarim.

TLOU2'yi yüksekte oynayabiliyorsam GTA da düşük-orta açsın bir zahmet. Başka firma yapsa açmaz da Rockstar optimizasyonu ile ünlü zaten. Rahat oynarsın ayrıca. Emin ol optimizasyonda batirmazlarsa ben bile rahat oynarim.

TLOU2'de bir zahmet oynatsın :D 1080p yüksek ayarlarda 90FPS alıyorum.

TLOU2'de bir zahmet oynatsın :D 1080p yüksek ayarlarda 90FPS alıyorum.
Daha fazla alman lazim senin. Ben bile 60 üstü almisimdir muhtemelen high ayarlarda. TLOU1'de sorun yasadim biraz ama 2 çok rahattı. Konu optimizasyon işte. Rockstar'in alanı da iyi optimizasyon olduğuna göre oynatır muhtemelen.

Daha fazla alman lazim senin. Ben bile 60 üstü almisimdir muhtemelen high ayarlarda. TLOU1'de sorun yasadim biraz ama 2 çok rahattı. Konu optimizasyon işte. Rockstar'in alanı da iyi optimizasyon olduğuna göre oynatır muhtemelen.

Evet arkadaşın çok daha fazla alması lazım düşük özellikle 1080P'ye göre.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı