RTX 4060 sistem için oyun önerisi

804153

Centipat
RAM
32 GB DDR5 4800 MHz (2x16GB)
SSD veya HDD modeli
1 TB NVMe SSD (Okuma: 5000MB/s – Yazma: 3600 MB/s
Ekran kartı
NVIDIA GeForce RTX 4060 (8 GB GDDR6, 105W Max Perf
İşlemci
Intel Core i7-13700HX (16 çekirdek / 24 izlek, 5.0
Merhabalar,
Call of Duty WWII, Grand Theft Auto V, The Forest, RIDE 5, Detroit: Become Human, God of War Ragnarök, Far Cry Primal, Battlefield 1, FC 25 ve Cyberpunk 2077 gibi oyunları oynadım.
Beni en çok derinden etkileyen oyunlar Detroit: Become Human ve God of War Ragnarök oldu. Kaliteli, atmosferi güçlü ve özellikle hikayesiyle öne çıkan oyunları seviyorum.
Çok oyunculu oyunlar ilgimi çekmiyor, tamamen tek oyunculu ve hikaye odaklı yapımları tercih ediyorum.
Bu tarzda, yani kaliteli ve derin hikayeye sahip başka hangi oyunları önerirsiniz?

Oyunların fiyatı benim için önemli değil. Yeter ki kaliteli ve etkileyici bir hikayeye sahip olsun.

TLOU 1 ve 2
RDR 2
Mafia 1
The Witcher
Eğer oynamadıysanız bunlara da bakabilirsiniz. Aklıma gelenler bu kadardı.
Red Dead ve The Last of Us 2’yi oynamıştım. Mafia 1 ve The Witcher’i araştıracağım. Önerileriniz için teşekkür ederim.

Hocam bende 2060 var neredeyse her oyunu güzelce oynuyorum. Siz az sıkıntı çekersiniz oyunlarda.

Evet, 2060 da gayet iyi kart. Benim 4060 var, biraz daha rahat oynarım diye düşünüyorum. Yine de önemli olan oyun deneyimi, keyif almak. Sen hangi oyunları oynuyorsun genelde?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı