ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası

Birisi Sinerji birisi İtopya cok karariz kaldim önerir misiniz?
Hazır sistem paylaşan kanalları takip ederseniz sınırlı stok sayıda güzel indirimli sistemler paylaşılıyor ama bir süre beklemek gerek her an istediğiniz bütçeye göre güzel sistemler çıkmıyor. Ben geçenlerde ryzen 5 5600 + rtx 4060 ı 16 bine almıştım ama tabi denk gelmesi lazım.Beyler bu fiyata daha iyisi yok mu kesinlikle? Monitor vs hepsi hazır sadece kasa lazım, hediye alacağım da 20 lira bütçe vardı kafamda, bunlardan birini alıp geçeyim mi? Özelleştirme yapılmalı mıdır?
Attığım iki kasa diğer sitelere kıyasla güncel olan en uygun sistemler. 4060 ti'li kasada işlemciyi ryzen 5 5600 yapmak daha mantıklı olur 20 bine geliyor.Beyler bu fiyata daha iyisi yok mu kesinlikle? Monitor vs hepsi hazır sadece kasa lazım, hediye alacağım da 20 lira bütçe vardı kafamda, bunlardan birini alıp geçeyim mi? Özelleştirme yapılmalı
Evet hocam o şekilde yapıp yarın sipariş geçeceğim, bu vatan mağazada stok olan kasa yok ise. Çok teşekkürler...Attığım iki kasa diğer sitelere kıyasla güncel olan en uygun sistemler. 4060 ti'li kasada işlemciyi ryzen 5 5600 yapmak daha mantıklı olur 20 bine geliyor.
Hocam tam bir bilgim yok o yüzden yorum yapmam yanlış olur lakin dlss 3.0 tüm oyunlara çıkmadığından veya her oyunda aynı güzide performansı veremediğinden falan olabilir. Anladığım kadarıyla bazı 3000 serisi kartların bazıları, 4060 "ti" olsa bile karşısında, daha güçlü saf güçte.RTX 3000 serilerini neden öneriyorsunuz? DLSS 2 var yalnızca. RTX 4000 serisi DLSS3 kare oluşturma seçeneği ile oyunlarda kalite modunda bile 20-30 FPS üzerine koyuyor. Bununla birlikte attığınız sistemlere bakıldığında biraz hafif kalmıyor mu 4060 Ti karşı 5500 mesela.
Hocam tam bir bilgim yok o yüzden yorum yapmam yanlış olur lakin DLSS 3.0 tüm oyunlara çıkmadığından veya her oyunda aynı güzide performansı veremediğinden falan olabilir. Anladığım kadarıyla bazı 3000 serisi kartların bazıları, 4060 "Ti" olsa bile karşısında, daha güçlü saf güçte.
Hmm, GTA 6 örneği gerçekten mantıklıymış hocam. Tabii 4060 serisi kart almak zaten bence de daha mantıklıdır, keşke temel modeli 12gb olarak çıksaydı o zaman hiç kuşku kalmazdı aklımda lakin evet, 3xxx serisi kartların bazıları fps olarak daha iyi alıyormuş diye gördüm sadecetestlerde DLSS olmadan. O yüzden öyle yazmıştım, malum bayağı linç yemiş 4060'lar bu olaylar yüzünden...Söylemek istediğinizi anladım. Ama 4060 Ti olanını özellikle 3X serisinden birinin geçebileceğini hiç sanmam.
Burada belirtmek istediğim konu RTX 4X serilerinde kare oluşturma DLSS3 sistemlerinin entegre olması.
Bu video izlerseniz ne demek istediğimi daha iyi anlarsınız. Bugünün yarını da var hocam GTA 6 çıktığında ve DLSS sistemi olurda barındırırsa çoğu kişi belki de istediği FPS de oynayabilecek. Sosyaldeki üstadlar bile darboğaz riskine karşı sıkıntı yok kare oluşturma var ekran kartında diyorlar mesela.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.